Monday, February 28, 2011

Taman Negara

Aku tengah carik orang yg nak join trip ke Taman Negara pada 29 April - 1 mei 2011 30 April - 2 mei 2011 [sabtu sampai Isnin, maaf lah aku mamun, tgk calendar asik salah jek]. If siapa2 berminat, sila lah roger. kalau ramai trip ni ON lah. Kalau sambutan suam-suam kuku jek, memang xmenjadi lah jawabnya.

8 comments:

cyanamoose said...

tarikh tu sama ngan ku p kuching ar.. huhu

yam said...

Mcm best je cdgn ko ni...Aku akan cuba dapatkan kelulusan dari pihak yang berwajib...hehhehe

Yun said...

cyana: ni jek date yg ada cuti lbh sehari..hehehe

yam: ha sila lah dpt kelulusan pihak berwajib ya. dok chalet.jgn risau..ngeh33

me220784 said...

assalammualaikum, saya mmg bercadang nak g trip ke taman negara pahang sekitar bula julai. berminat nak join kamu tapi tarikh tu tak dapatlah dear.

SakamotoMiharu said...

adek nak polo. abg tak tau ag hehe bape hengget ek?

Mayat said...

Saya takmo ikut...hehehe

Yun said...

me220782: owh xpe...julai nnt pg lah sana yek

adik:bajet murah jek ni

mayat: lupe nk tulis, yun xajak abg pon sebenarnya.(*,^):P, sbb ni trip utk org muda2 jek..ngeh33

Anonymous said...

ape ade. boring

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...