Wednesday, March 23, 2011

12 Mac 2011

Dapat SMS masa aku nk terbang ke Bandung, xsempat nk reply apakan, sebab dah nak naik flight. tp aku tau aku blh join small gath ni.

kebetulan cuti sekolah baru bermula & jue balik ke malaysia, makanya wajib lah adakan perjumpaan kecil2an kan. makanya, dek kerana masing2 ada anak yg uncontrollable, makanya memang tak sesuai nak jumpa dekat luar kan.kompem tak tenteram nanti. makanya, umah baru ila menjadi pilihan. memang cantik rumah ila, lagi cantik sebab rumah sendiri. jeles ok orang dah ada rumah sendiri. takpe bersabar ye dan kena berjimat cermat sket lah kan.hahahahaa

dan perjumpaan sabtu malam ahad tu, yang hadir hanya Nik, Jue, Zam , Aku dan ejot..oppss tuan rumah Ila sekali lah kan. hehehee... dah lama sangat tak jumpa ejot, makanya dia dah kembali bekerja di semenanjung, baik amik kesempatan berjumpa-jumpaan kan.

semua orang jeles sbb aku ada gear utk umpan bebudak tu kan..hahaha semua dok dia bila aku nak amik gambar, terus lupa permainan lari sana sini mereka kan.

jue, ejot, zam & nik
zara makin kurus dahhh


tapi lagi kelakar bila aariz bercommunicate ngan zara & muiz...
terang2 kita xpaham bahasa mereka, tapi sangat sweet bila mereka paham bahasa yg digunakan. sangat comel.

dan yg xdpt join seperti zehan [kena balik kg, ada hal penting], ida [dalam pantang], cik reen [ teman suami outstation], kecik [tak dpt status], dan yang lain..siapa lagi ek..lupa sudah...
semoga jumpa lagi nanti.

Nota kaki: siapa sangka, dulu kami tak kenal pon antara satu sama lain, tapi kerana 10L lah merapatkan ukhwah antara kami semua. banyak kenangan kt 10L tu kan? hehehe


5 comments:

ZzamzZ said...

Hehe byk kenangan 10L ni, mayb bcoz of byk xtvt kot dr zmn bujang smpi la yg da beranak pinak msg2..hopefully ukhwah yg terjalin kekal selamanya..nk wt entry gak la psl 10L ni utk tatapan blog sdr..pinjam gamba ekh yun..hehe

Yun said...

owh guna jek lah gambar2 ni..ni jek yg ada pon..hehehe

semut-terbersin said...

hehe baru ternampak!! hehe toye je muka si aariz depan camera..isk
terima kasih..terima kasih sudi menjengah dan memeriahkan rumahku..
nanti kita baut gather2 lagik di rumahku ye?

ZzamzZ said...

Lepas ni bley BBQ tepi kolam kot ila..kekeke

Yun said...

ila: iye memang kami suke ke rumah kau. hahaahaa

zam: setuju sgt tu BBQ, aritu kan xjadi. xpe tgu ila dah kembali ok dr penen2 lalat dia tu..heheheh & kena make sure jue ada kat semenanjung lah kan.hehehee

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...