Tuesday, May 17, 2011

Hari Wesak

Bercuti di kala hari bekerja ..oppps jatuh pada Selasa kan. adalah sangat seperti *&^%&^% tak tau lah nak describe kan. Di sebabkan tiada plan aktiviti lain. makanya, aku dan geng sawan aku telah bersetuju untuk makan-makan sambil menghabiskan balance-balance duit sementara nak tunggu gaji hujung bulan aja kan. sepatutnya, aktiviti makan-makan ni adalah malam semalam, sejurus selepas kerja, tapi apakan daya, kerja makan gaji, Didi kena stay back. huh...xsempat lah kan...

makanya, jadilah plan makan tengahari. dan lagi best, ada juga orang nak join aktiviti kitaorang.


the pasta



the ribs & 1/2 chicken


the ribs...owhh murni..sila jeles :P


didiER


doraER

dora the explorer...

ehhh silap

emaER

masihsi Cik PotPet
serius giller tym kenyit mata
tapi comel.
huhuhu



playing games with mommy







see anak beranak ni

serasi




notty jek memek muka dia



dah lama xjumpa si Ema ni,
maka dah lama lah xsnap gambar dia kan
mujur memang camera ada jek dalam bag.


layan jek lah


puas hati kenyang. sib baik tak tamak haloba amik dessert, kalau tak memang tak mampu nak sumbat lah jawabnya.


dan kesudahannya,

marilah kita berwasatiah minggu ni dan minggu hadapan.

tapi, rasa nak ribs tu lagi lah..


nyum nyum nyum

2 comments:

ck said...

comeyyyy giles si comeyy notty tueww!!! auwww iLike!!

Yun said...

heheehe comel kan. kau belom dengar dia berckp lagi..hehehe ;lagi comel

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...