Friday, June 3, 2011

Dinner anyone?

iye ketika ini saya berada di putra brasmana hotel. korang tak rasa ke nama hotel ni semacam. memang dari 1st time sampai bulan april lepas, aku rasa apalah orang perlis ni letak namakan..hehehe







yolah hotel brasmana (seolah-olah..coli-coli mana?) muahahaha dan lagi satu, Komalaut. ish. xdek singkatan lain ke nak letak. xsilap aku..komalaut singakatn utk komplek makanan laut kuala perlis. esok kalau sempat aku snap lah. tadi aku sampai dah kol 7pm kan. terus check-in, malas nk servey hotel lain sbb jalan ke jeti kuala perlis tu jem. perghhh seb baik boleh parking kat hotel ni esok. selamat.







dan disebabkan aku malas dan pula aku sorang2 kan. makanya, nk dinner order saje lah kat room service kan...muahahaha...not bad lah. chicken chop RM13.





berbaloi kan




chicken chop RM13





alah ayam goreng...tp kuah black pepper dia sedap jugak



minum plak..aku buat teh o panas...



walliau.....



kenyang terus utk malam ni.



almaklumlah semalam seharian xmakan ehhh tipu..aku makan char kuew teaw kat pekan bandar darulaman tu setelah xbrekpes & xlunch. ni semua gara2 nk siapkan document.



tabah jek lah....dalam projek kan



dan harini. dah mcm explore race plak..sebabnya, dari pagi jumpa userr kat hotel utk finalize the document & lari sane sini nk carik printer..abis satu pekan alor setaq tu kitaorg tawaf..tapi hazabnya nye....biasalah kedah kan cuti hari jumaat. kitaorg plak kerja ikut time KL kan.hehehe



makanya rasakan, alhamdulillah user sign tepat jam 12,45pm. sampai ke wang tepus tu menjejaki user di rumah sedara mara dia..fouhhh...



dan xpdc ke kuala perlis lepas kerja...hahaha dah lah sorang2..& 1st time nk drive sndr..alhamulillah selamat sampai tanpa bantuan garmin..muahahaa..garmin aku eh silap..phone aku sengal kan..berpenyakit..semua application dah xleh gune..bila tah aku blh wassalam kan phone tu tah




ok jom makan..



panjang plak aku membebel..hehhee



walhal..aku rindu gilak ngan belog aku ngan belog rakan2..serius xsempat ok nak jengah



dan nk sembang ngan osmate aku kat sini pon xsempat ok...semendang balik lambat....




alhamdulillah kenyang lah utk malam ni :)





nanti boleh tidur dengan lena
sebab dah kenyang

layan....
sedap lah blek pepper dia ni.

owh hotel ni charge rm138 semalam. sebab tengak peak season kan.

oklah tu

dan 1st time aku xcarik backpackers hostel..hehehe sbb malas nye pasal nak tawaf kuala perlis ni


oklah gut nite....lega dpt online malam ni & khatamkan belog2 yg wajib..hehhee

2 comments:

cyanamoose said...

hujung bulan nie mau p otel tu... bley la kayan chic chop! ahaks!

Yun said...

owh boleh jek..murah pon kan..hehehe nak ngap sekali dengan pinggan pon xpe..hehhee

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...