Thursday, June 16, 2011

Jangan Lupa

Bayar Duit CC ya. Ni peringatan pada diri sendiri.. uhuk uhuk...






Ini kisah 2minggu yg lepas, masa mak aku dan segerombolan orang alai, mai Langkawi. sakan naaa mereka jalan-jalan. aku pon join sekaki kan. ada jugak aktiviti untuk hujun minggu tu kan.



well, tempat wajib, kilang minyak gamat.




mak & adik aku






ni mak aku ngan bestfren dia



dan mak ngah, nor & kak ana


sakan memilih




minyak gamat wajib kan



dan ni kuih karas dekat makam mahsuri












ramai lah orang time ni..almaklumlah cuti sekolah



ha cedok jangan xcedok



see, sibok bergambar skema...



dapatlah photographer pemalas...



berat lah camera tu



memang lah aku beli camera kecik xlama lagi



hope camera & harga tu masih ada..ahaks



dan jangan lupa ke beras terbakar



dan jgn lupa amik gambar



makam mahsuri entrace fee dah naik..jadik RM5,



cable car sekarang RM30



semuanya naik 50% kan




dan last skali, aku dan emak..



miss u mak..muah muah...



dah lama xsembang dengan emak.






balik dari langkawi singgah ke padang besar, aku plak 1st time sampaikan..perghhh mcm2 ada..



kompem boleh pg lagi sndr ni..hehhehehee




No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...