Saturday, July 23, 2011

Imam yang dicari

.

.

.

.

.

.

.

.

,

.

,

.

.

.

.

.

-tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-

.

.

.



rindulah kat budak tecit ni. Even kecik tapi dah kena panggil abang. abang naufal. phewwwwww....


amacam, boleh menang contest imam cilik x? tapi abang naufal ni, senyum lepas flash camera keluar.....salah yang oi... kena senyum sampai proses snap setel..dr sebelum & selepas yek. takpe nnt kita g taman ok.


well, jeles kat budak kecik ni sebab sedang berseronok di Pulau perhentian. well, mama yun sangat jeles. bukan rindu kat dia jek, kat kakak dia pon yek jugak. rindu nak dengar dia menceceh & rindu nak dengar baby Bihah merapu. muahahhaaa baby ok!... well, gambar kakak yg latest non-ado.

1 comment:

yamariam said...

Hehehhe...jomla ikut kami pi pulau redang plak taun depan...maybe dlm bulan 4 or 5...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...