Monday, July 25, 2011

Semoga jodoh kita kuat

Tajuk tak boleh belah dan takmo kalah kan. owez nak carik kontroversi. well, boring lah sebab jarang sekali dapat update cerita kan. cerita kali sebenarnya, nak wish happy belated birthday kepada laling aku. and thanks sebab setiap kali besdae kau, aku kompem pokai. tak sangka dah Empat Tahun laling berkhidmat dengan aku, since 20 Julai 2007. semoga jodoh kita kuat. jangan nak buat perangai udah le. memang carik nahas namanya kan.

aku selamat sampai kembali ke Jitra hari sabtu jam 3.00am. maka check-in hotel lah kan. dan bila check-out nk balik ke rumah sewa, aku skodeng2 lah car wash. yolah dah rupe apa tah laling ku itew kan. aku sendiri xsanggup nak tengok ok. luar dalam .... memang menyemakkan bijik mata ku ini. dan car wash pertama yg terbentang di depan mata adalah..auto car wash...perghhhh... belasah ajelah...

dan bila dah cuci, nampak plak pakej utk polish...hehehe 4taun pakai xpernah polish ok..ngeh33 dan dan tawar menawar dan....tadaaaaaaaa




besdae present utk laling tahun ni.



tahniah lah...berjaya lagi susutkan nilai duit aku kan



in progress

kata boleh siap dalam masa 20min, sebab 4org buat kan.
tapi....
basah jugak lah ketiak aku kan
sebab nk dekat 2jam jugak lah aku terpaksa bertapa kat situ.
nampak sangat berkerak


dan 2 kali laling kena basuh..muahahaha


dan hasilnya, auuuwwwmmmm

tahun ni mr. nik xdapat apa2 present sebab last year dia dah cekik duit tuan dia banyak sangat.



dan nampak sangat, macam2 aku boleh buat kat Jitra kan. kat KL punya lah melambak tpt polish kete, xpenah plak aku nk singgah kan. muahahahaa


Nota kaki: ok nanti, kita basuh enjin plak. tak penah basuh uols...berkerak jek aku tengok., tapi xsanggup nak menunggu lagi hari tu.

1 comment:

ck said...

muaaahahhaaaa...dibalik wajah mu yg 'sirius'..KELAKAU LA KAU!!! hahaha!!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...