Monday, September 5, 2011

Perkara-perkara rawak di hari raya 2011

1) Alhamdulillah, semua yang bermasam muka dah kembali bermaaf-maafan. Rasa nak videokan jek kejadian yg mengambil masa 9 tahun.uhuk..

2) Soalan-soalan biasa yg menusuk jiwa dah tak berapa nak rasa tertusuk. wa dah 29taun ok. dah lali.

3) Tapi bila ada orang ingat wa baru 24taun. Mula lah rasa terbang ke langit ke-7. hehhehee

4) dan akhirnya, tahun ini aku berjaya utk tidak mendapat duit raya. sebab aku berkeras xmo..malu wehhh dah tua2 ni orang nk bg duit raya. jatuh saham wa kan.. wa dah siapkan byk sampul utk bg org duit raya ok! Barulah terasa dewasa. ahaks

5) Raya taun ni berjaya aku xke GSC. hahhahaa sbb tiada mood.

6) Raya tahun ni, asik lah kena jawab call. huh., ater standby kan. nasib baik semua masalah password expired.. hhehehee bukan kroje den kan.

7) Tibe-tibe tym raya dapat ilham macam nak cari keje lain. huhuhuhu statement kan.

8) Dan inilah ajelah gambar raya tahun ni. tak ckp korum sbb Adik aku yg 2nd beraya di umah mertua tahun ni. uhuk dan tema seperti biasa...Colurful. yuhuuuu



9) Tahun ni sempoi, sebab baju aku, mak aku, adik aku, aku beli masa kat bandung. dan aku tgk semua orang sakan ngan baju lip lap..ambooi..ambooi..aku rasa ekonomi dah ok kot.


10) semua org nampak comel & ensem2 di pagi raya. sbb semua pakai baju baru, kalau tak baru, kompem sarung baju cantik kan. lepas tu semua lelaki rambut kemas jek..xdeklah serabai2 kan..yg perempuan sopan2 jek berbaju kurung....kurang dosa orang lain yg melihat..muahahaha


11) tapi raya 2011 jadi tak best sebab cerita kat TV semua hampeh-hampeh belaka. serius xpuas hati ni.


12) dan tahun ni jadi super meriah sbb semua mak2 sedara dan pak2 sedara aku blk kg.


13) dah lah tu kan. lepas ni kita start serang umah kengkawan plak.


14) semoga bertemu kembali ramadhan akan datang.

1 comment:

cyanamoose said...

uik... kenapa dek yap semangat? mkn beras siam ko? hehe.

Selamat hari raya kantan.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...