Monday, November 28, 2011

Salam Maal Hijrah

Dah boleh cek buku 5 yang tulis note azam tahun lepas. apa yang berjaya apa yang perlu dibaiki dan apa yang perlu ditambah tolak darab bahagi. :)

ok, sempena azam baru, maka aku pon buatlah something untuk dijadikan sesi warm up tahun 1433H ni. maka terhasilah Kek Tiramisu di bawah..





oklah, bukan nak puji, tapi memang jadi. senang rupanya kan. antara kek orang malas tapi mahal! di sebabkan ni percubaan pertama, maka rupanya agak sememeh sikit, almaklumlah nak cepat.

apa aku buat kat kampung ek sepanjang cuti 3 harini. ahad pagi ke sagil, bawak makcik & busu aku dengan askar-askar mereka berendam sampai mengigil. then, petangnya ikut ayah aku tgk kapal selam. owh ni aku citer entry lain. hehehe dan selebihnya lepak kat rumah aja. eh lupa frust tengok bola hari tu. tapi takpelah, takde rezeki nak menang. apa nak di kata. cayalah Nazmi. hehehe dan terlupa plak ..ehh lupa dah nak citer ape...nanti ingat baru boleh cerita k~

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...