Wednesday, November 30, 2011

Kapal Selam dah Selamat Mendarat.

Di angkut menggunakan lori 480 tayar. Ni ayah aku cerita, kalau ayah aku temberang, maka temberang lah aku di sini. hehhehee actually, ayah beria ajak aku pegi tgk kapal selam ni kan yang tak lama lagi jai muzium. dan dengar citer kos utk membawa naik kapal selam ni makan 12 juta. wallahualam lah kan.





kapal selam ni dah terdampar kat pantai klebang. sape-sape teringin nak pegi tgk, sila lah sebab sementara FREE lagi. tahun depan dah kena charge. tapi jalan nk masuk dia..hazabulghunnah lah kan....almaklumlah belum kena charge.





kesian kat laling aku. well, apak aku tu if aku balik kg, fav dia mmg lenjan kete aku jek kan kejenya. dia kata senang sbb kecik. takpelah nanti aku tukau kete besau, nak tgk apa alasan dia plak..hahhahaa....oppss tp xsebesau kapal selam ni lah kan.





oklah, jgn lupa masukkan dalam agenda melawat kapal selam yg berharga berjuta-juta ria ni.

3 comments:

Kenanga said...

tudiah, impian nk tuka keta besau..jeng jeng jeng!...nantikan!

cyanamoose said...

ka.. impian rumah beso kot..

Yun said...

ok lah you all...tahun depan kena fokus dengan JODOH ok! wahh statement gitewww

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...