Friday, December 9, 2011

I’m sorry, I can’t be perfect

ya aww..awww tajuk mungkin memuskilkan para pembaca..ahahha (ayat ni lagi poyo.) kompem korang kompius. just nak bgtau, dulu aku giller benau dengan lagu ni. dan tertahu (ter tu yang tak tahan) yang kumpulan yang nyanyi lagu ni..sape lagi kalau bukan Simple Plan ni, akan mengadakan konsert di KL. KL uols, kompem lah i tak kan pergi kan..hehheee jangan di tanya kenapa, i kan tak suka tempat yg bingit-bingit ni. hehehehe

oklah kalau nak tau lebih lanjut konsert tu akan berlangsung pada 14 Januari 2012, 8:30 malam bertempat di KL Live, Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpurharga tiket ada RM98 paling murah, dan kalau nk selesa belilah yang RM188, takpun duit banyak sangat boleh rembat tiket berharga RM258.

but i'm sorry, i can't be perfect. to those nak yang perfect, sini memang tiada...seperti tiada dlm perkhidmatan. or silalah ke kaunter lain. harap maklum.terima kasih kerana berurusan dengan kami. cewahhhh.. (siapa makan eskrim vanila takkan terasa lah cokelat di tekak dia)

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...