Wednesday, March 16, 2011

I'm a rafter

Tak tahan, ada sijil OK. hehehe well, bukti dah berjaya laksanakan aktiviti/cabaran dengan selamat & jayanya. so, to others yang nak mencuba, if i can do it, that's mean uols also can do it. Just pikirkan Malaysia Boleh! so, try it before late. insyallah pengalaman ni antara pengalaman yang tidak akan dilupakan. Pada orang yang memang rafter tegar, toksah lah kondem kitaorg yang baru nak mencuba, bagilah semangat or tunjuk ajar ya.
makanan yang di sediakan Adeline VIlla, so delicious.. nom..nom..nom... selera kampung uols. makan memang tak pandang kiri kananlah.


the view, insyallah nak datang lagi ke situ utk lepak2 sahaja. tempat yang sangat tenang dan cantik.


selain makanan berat, pisang goreng madu & ABC pon ada. ape lagi...nom nom nom nom nom nom tanpa henti. dan balik rumah timbang naik 2kg. how?
selain itu, dekat sini pon ada sediakan aktiviti ATV. nak tahu apa ATV, sila lah google malas lah nk terang kan panjang lebar, sebab aku baru jek plan nak manage aktiviti ni.


amacam, ada gaya x? so, agak2 berapa lah harga seketul sebuah ATV ni. Kalau lah aku mampu, aku nak jek memiliki sebuah kenderaan ni sebab nampak macam terlebih gaya kalau memilikinya. Ok lah, citer ni tamat di sini.
Nota kaki: selagi termampu, buatlah apa yang anda rasa ingin lakukan. itulah terapi paling mujarab untuk Jiwa. :P jangan terpikir nak bunuh orang sudah lahnak bakar rumah jiran plak ye.

6 comments:

cyanamoose said...

beb.. ko pinjam AV tu kat LO. sure dapat munya. ahaks.

Yun said...

AV ke ATV? LO ni sape plak?

me01my said...

best nyaa yun dapat rafting...teringat dulu rafting kat sungi pahang...syokk sgt..tp sadis tgk kulit bertukar color..huhu..seminggu lebey baru kembali pada warna asal..hehe..bilaaa laa dpt peluang mc ko eh..syok2..

cik reen said...

uwaaaa sgt best la yun. aku mmg suke gle xtvt lasak ni. dari dulu adik ipar aku ajak rafting ni. tapi x kesampaian. aku pun dah memboyot. pastu nak kendong baby ke sana ke mari. nak tggu baby besar takut ada lagi. by the time dah boleh berxtvt, bdn pun dah tuo.hahahha. ekceli kat ne tempat ni yun?

Yun said...

fathiah: alah, kulit terbakar bkn alasan, leh pakai sun block kan. erm carik lah peluang tu, cuba selagi kudrat ni masih mampu nak buat kan.hehehhee

cik reen: xpe nnt dah beranak cuba lah. anak bkn penghalang kot. sbb masa aku beraktiviti ni, ada jugak kakak yg 4org anak. ok jek. dan owner tpt ni si adeline tu kata, nenek dia yb berumor 76 masih lagi berrafting ya.

Kenanga said...

rafting xsuke...tapi ATV tu boleh diminatkan.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...