Saturday, August 20, 2011

Lompat Bintang

Rasa nak bersenam plak pagi2 ni bila cek acc bank..duit gaji dah masuk..tp macam terlebihkan..hahaha sekali cek alhamdulillah bonus ada & increament pon masuk [kampeni lain semua awal taun kan]..fouhhhhh sekurang2nya lega lah sket urat yg bersimpul2 dalam otak aku ni...ok blh simpan buku ASB..xjadi korek dah..hehehehee thanks pd boss aku yg pulun push org HR & finance utk increament tu. walaupon tak banyak [sama mcm kat kamepni lame jek] tapi oklah dari takdek langsung kan.

ok blh pikir nak beli henpon raya kasut raya...

eh terlupa plak, laling aku dah amik berepa % dr portion gaji bulan ni kot sebab nya. mcm2 berlaku since june & bulan ramadhan ni kan. masa june aku dengan selambanya melanggar tiang kat parking Souq tu. tersengaja kot..sbb masa nk parking tu phone plak berbunyik banyak kali..menggelabah korek handbag sekali terseret tiang tu..hehehe terus aku trn dantermenung tepi kereta tu..hehehehee walaupon xkronik..still kena betul jugak kan. lepas tu masa puasa ke-2, aku ni mamai lagi kot sbb kunun kena pg cyber, sekali testing tu buat petang..kenalah lari balik ke KL kan. maka masa nk parking aku xperasan plak selama ni adanya dinding separuh selain dinding yg sebenar..kedebam lah kan..seb baek xdek apa2....fouhhh fouhhh...dan puasa ke-4 aku buat hal lagi..hahaha sengalkan aku.... aku dengan selambanya tercium mercz SLK200. huwaaaaa nak cium pon..ko cium lah wira ke..viva ke xpon kancilkan.. dah lah hujan lebat uols....tp apakan daya....redha jeklah..seb baek laling aku xdek apa2. pelik kan..tp benar..dan SLK tu nmpk mcm xdek apa...aku bg name card aku kat akak tu..balik dia cek lah kete dia....esoknya dia call ckp...kena betul screw & cat sket kat kete dia...bayar jeklah sket..seb baek dia xberapa nk demand..kalo x...kompem aku mintak dia bg jek kete dia kat aku.. xdek mood aku nak raya nanti. oklah kena berhati2 lepas ni. aku cek kereta aku....terlari lah jugak alignment part depan tu..aku xtau nk pgl ape...fyber tu kan...kena pg betul jugak tu...dah tny kedai semua makan 250 jugak lah....owh lupa...puasa keberapa tah..masa balik opis kat jln tandang..kete aku kena cium dengan sapa tah..sbb dia dah cium dia lari..aku sedar pon masa nk balik..tgk kereta something wrong jek kan....ish ish..comot sungguh laling aku skrg....baru jek polish kan..xpelah....adalah tu rezeki yang aku lupa nk sedekah..hehehehe

1 comment:

cyanamoose said...

kantan... jom aku teman ko tapaukan kasut.. dapat gak aku join cuci mata.. hahahah

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...