Friday, February 10, 2012

Kegilaan Terbaru

Ke
Cuba-cuba berjinak membela pokok.tapi nya tgl kt kg. Omak eden pon asik bising bila aku nk angkut blk kl. Eleh mintak tlg siram je kn.

Bunga ni aku suka. Tp ni benih asal kaler merah baldu.tapi hasil semaian semula jd pink pulak.pink pon pink la kn

Dan ni pokok ape aku xsure.tp aku suka if daun dia lebat and berkilat..huhuju ok kasik gambar close up sket plak..taraaaa


Dan selasa lepas sempat lah aku g beli lg 3pasu.tapi tu project akan dtg le kn..hehe

3 comments:

semut-terbersin said...

yun, pokok bunga yg first tu kalu ko pandai pintal2/pusing2kan dia akan jadik cantik merimbun bunga dia! macam pokok bongsai(tapi besor) gitu..bapak aku dulu suka gila pokok bunga ni..salah satu bunga kesayangan dia!

ck said...

awwwww...aku pn pernah gila nak menanam pokok~ tapi hasilnya tinggal la sepokok iaitu pokok alovera sbb plg senang nk jaga..tak siram seminggu pn takpe!! :p

Yun said...

Ye ke ila.nnt aku bel jd mcm tu.huhuh

Kiah...hope pokok aku xmati keringlah knnn..hehehe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...