Sunday, May 20, 2012

Mungkinkah patut risau?

Super duper tired.

And aku macam tak boleh nak berfikir dengan waras sekarang ni...haih*

My laling dah tersadai dekat SK nu...gara2 tak boleh nk on enjin..bukan tak boleh start ye...ni something wrong dgn dashboard sensor dia kot....whatever...dah lah nk pikir nk packing beg...cz esok kena outstation kn....nasib baik pg esok driver comp yg hantar..if naik kenderaan sndr. Mmg wassalam lah jwbnye and nasib baik jugak kena pg seremban...mmmg seminggu lah kete tu tersadai jawabnye...huh tak boleh aku nk pikir dgn waras. Nasib baik kat SK tu dekat kawasan umah didi..and didi lah hntr aku blk kerinchi..thanks alot babe....

Call careline emergency proton..dia suh cabut kepala bateri and restart after 15minutes...tak boleh jgk....mmg kena tow lah jwbnye....nak tak nak kenalah kasi laling aku bertapa kt SK.nu sampai aku blk jumaat nnt ye.

Esok pg kenalah naik taxi utk pg opis..huhuhu berapa lah kena chargekn..huhuhu dah lame xpg keje naik taxi.hehe

Hope cepatlah laling aku baik..tak boleh nk pikir ape dah..weekend ni wedding kazen aku kat melaka....owhhhhhh semak otak betul lah...xpe hadapi dengan tenang..and jgn lupe senyum..muahaha...ok dah.boleh tidur

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...