Tuesday, August 28, 2012

Minyak kereta

Sangat lsh bagusssssss harini....baru 2minit meninggalkn perkarangan rumah..minyak kereta pon blink2 kn....so kena singgah petrol pam jugak.. .the best part sampai petrol pam.....purse tak bawa. Takkan nk patah balik..adoiyai...mintak2 lah sampai opis....mmg alhamdulillah sampai tapi...mmg menyala jelah lampu gambar pam minyak tu kan..saiko nak sampai opis..huhuhu

Sampai opis terus nk pinjam duitkn..seb baek ade online bank. Blh transfer terus..kira guna konsep dptkn cash cepat bila tiada kad atm di tangan..huhuhu dan.lg saiko xde pengenalan diri..jgn kena thn sudah..lesen pon xbawakkn..haha

Bila jadi mcm teringat kt en.hussin dulu selalu pinjam duit dia nk bayor parking if tertinggal purse and selalunya dia kata xpayah bayar balik...mcm bapak aku lah plak..tapi segan lah kn if xbyr balik..dah lah asik tertinggal purse semendang kn..hehe..tp time lunch dulu xkesah sbb nyiok ade...xpayah segan mntk dia byr kn duit lunch kn..hehe nyiok kn kaye

Ni seb baek ade yg ade cash in hand lbh sket..buatnya semua bwk sikit....mane lah nk pnjm kn..dah lah baru kt sini..belum ramai kawan kn.

Dan lg satu penyakit lupa ni ialah..lupa nk angkut tiket parking bila kuar dr kete..byg kn asik lah kena menapak ke kereta then patah blk g byr..pahtu patah..aiyooo saiko diri sndr utk bersenam kn...

Hope ptg ni kete aku blh smpai stesen minyak sblh opis ni.

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...