Tuesday, August 28, 2012

Raya 2012

 Yeah ni ajelah gambar raya saya. yang lain-lain kat fesbuk. selow nau lah nak upload gambar. tensi saya tau. dan sila abaikan muka saya yang besar macam pinggan itu.

Raya kalini sama jek macam2 taun lepas cuma ada spesel sket sebab saya dah 30 tahun 2 hari sebelum raya... rayaku lebih bermakna sebagai orang dewasa..cewahhhhhh...
Budak kenit ni dapat kaki masa raya ke-2, kelakarnya time tu disebabkan ramai kanak2 yg sama level dgn dia berlari2...jadi dia eksited terlebih..terjoin budak2 tu berlari..huhuhu memang kesian....sbb dia asik kawan dengan orang2 dewasa jek kan....tu yang malas nk jalan....huhuhu nak ada geng baru nak berjalan yek....biasa lagi dia....

raya tetap meriah & memenatkan...huhuhu biasalah xpenat bukan raya namanya. dan hadiah terbaik birthday tahun ni ialah kena jadi baby sitter budak kenit ni masa bithday saya ya.. sungguh lah..nak kena hangkut dia ke mana..sebab xsampai hati nak tinggal kan dia dengan nenek. so, maklong ko memang cuti haritu sebab nak jaga ko kan.....heppppp tapi dia ni senang di bawak berjalan sebab bukan jenis mengamuk....even dia mengantuk..dia tetap enjoy nak menegur orang..sungguh lah peramah..tapi aku yang malu hokeh dok menolak troli dengan mulut dia yang xreti dok dia...huh..memang saiko...hahahaha

dan as usual baju raya tahun ni terpurple lagi..ni gara2 yg lagi satu xsiap jahit labuci mak nenek kat baju tu..huhuhu ni jek yg dah siap...

lame betol beraya kat kampung sampai kan rasa boring sebab mana ada kawan dah..hahaha seb baek ade yg singgah beraya kan..adelah geng sembang..huhuhu

fuyooooo tuan tanah kedaung di hari raya per-1...ceh ceh ceh..ishh kain komot berjuta2 lah,....ni version double triple tone of purple...sebut betul2..purple..huhuhu >,<

cerita raya complete nanti bila senang lah...ni tak sabar nk beraya dengan GGO dan budak 10L.huhuhuhu

4 comments:

Farie said...

wah, purple you. i loike!
kak yun ada jual bajung kurung cotton tak? orang tgk byk jual tudung jew... :)

Yun said...

Baju kurung setakat ni xde..mmg tudung je yg ade.hehe

Yun said...

Baju kurung setakat ni xde..mmg tudung je yg ade.hehe

cyanamoose said...

tu dia.. very the purple!!!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...