Monday, September 10, 2012

Raya sana sini 2012


Raya kat opis.dulu kampeni lame asik buat kt hotel..opi ni buat kt opis and ade makanan yg order catering je and makanan tambahan dibahagi ikut floo.menarik aktiviti ni..sbb kena buat bajet..deco booth..and yg penting merapatkn silaturrahim. and the best part level aku dpt tender minuman...kitaorg buat bandung special.boi kasturi.kopi terbaik and teh tarik....booth kitaorg dpt juara keseluruhan..huhu mmg xsangka..tp nak buat camno..tukang jaga booth ni comel2 belaka..jgn muntah ye..hakikat...uhuhuk



Dan sabtu gi open house and birthday party je..tp perjalanan atas jalanraya..seharian jgk.tension betol ngan traffic kt kl ni..hazanye la hai





Then ahad ke wedding arai..selamat dah tuan tanah kedaung..hope lepas ni rezeki kitaorg yg bujang-bujang(saje nk kasik nmpk ramai lg org bujang) ni plak ye hehehehe.

Weekend ni kedah plak ye..huhuhu hope perjalanan kitaorg dilindungi....

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...