Thursday, August 28, 2014

geng dungun beraya

tahun ni tetiap weekend aku beraya dengan geng dungun. well nurul kursus kat bangi..maka agak lengkaplah even tanpa lubna..well seperti biasa anggap je dia wujud sekali..hehhhe


Caption terbaik: "perubahan size selari dengan perubahan usia"
 
muka yang dah 3kali solat ( dari zohor hingga ke maghrib) hehehee
lama kan bertapa kat rumah farah ni...berbaloi sebab jauh...di pajam..
mmg wajib lepak lama dan makan berkali-kali.
 
dan abis semua kisah zaman tok kadok semua dikorek dan diungkit..muahahahaaha
 
ok ni rumah orang kaya-kaya...
gila cantik tempat melepak kat atas bumbung building parking...
aku suka bunga kat belakang (tetibe...)
ok mona, nanti aku dengan nurul nak datang melepak sebab nak swimming kat private pool ya,.hahahaha dan nak melepak dekat gym..kata nak kurus kekdahnya
 
and thanx kepada korang yang sampai juga dirumah saya..terharu

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...