Thursday, December 4, 2014

Terengganu - Kelantan - Aku datang (part 4)

semoga setel hutang cerita ini.

dari Terengganu ke Kelantan, dekat Kelantan stay kat rumah saie...maka kami ronda2 Kelantan tanpa tujuan  (ada ke?) yolah tujuan utama trip kan utk melawat kawan-kawan..tapi sempat lah jugak jejakkan kaki kat PCB dan wakaf che yeh. hehehehe

start nk ronda2 dah ni 
dan sempat jugak makan kenduri PC Sarawak & pc Kedah..hahahaa 
must try 
muka gembira semua
 
odw balik ke KL, kami ke Terengganu semula sebab ramai nak tapau kapok lekor and nak singgah rumah mak angkat si ell.
 
semoga tahun depan kita trip ke utara pulak ye kawan-kawan. 

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...