Skip to main content

Kalaoke Last 9te

Mlm smlm wat keje giller lah kn..suppose mende di laksanakan last week..but penyertaan ahli xbrape ramai yg available + mlm 2 sinderella last episode kn..hehehe so postponed lah ke smlm...actually "Bachelorette party" ni tok cik marini yg bakal berkahwin jumaat nnt..hehehe congratez 2 marini..tp so sad..aku xdapek nk pg sbb aku kene attend wedding dilla..almaklumlah..perjanjian aku ngan dilla since kami belajar lg kn..hehehehe :) ok smlm...walaupun ila xsepatutnya join kami sbb dia 2 bini org..tp dia 2 xbrape sedor diri kn..hehehehe nk join jugak kami yg single mingle ni..so, dia pon turut serta meramai kn majlis...erm pas2 dia angkut skali kak ude dia sgt sporting..hehehe [ni adalah kakak ipar dia..tp maseh single..] ok..antara peserta2 yg menyumbangkan suara merdu smlm adalah...aku, nik, ejot, zehan, kak ude, ila, marini [tukang belanje merangakap wife to be] hehehehe..credit to marini sbb belanje kami melalak smlm..setelah lame xmengasah bakat dlm arena suare paling merdu... aktiviti ni xlame mane pon..hehehe 2jam jek..sbb masing2 dah ketiadaan suara akhirnya..pdn muke..pas2 sorang2 xsedor..yg esok nyer keje..hehehe..pape pon..hope even lepas kawen kite maseh keep in touch..rumah sewa aku maseh bleh dicerobohi tym mlm k! hehehhee
Thanx to kak ude sbb sudi mengambil kn gamba kami :)
Ila tgh beria...aku lupe lagu ape tym ni
aku ngan ejot di kala dah mule semput nk kuarkn sore
cik marini ni selambe..lagu raya pon dia balun..tp layan jek!
wah mengahayati abis 2 lagu nih~~aku rase lagu siti ni dia nyanyi..:P
hahaha kak ude tgh tunjuk bakat..kami sibok posing maut~~
ni kompem ila tgh layan lagu brorey marantika..hehehe teringat kat daous lah 2~~
Sukenyer org nak kawen ni~~
what so funny frenz?
wah cikgu ejot pon menyumbangkan suare yg ala2 malu2 nk kuar 2..actually ejot sakit tekak sbb stress mengajo bdk2 sekolah 2 kot..hehehe:P
ha ni 2org budak yg aku geram [nik & zehan]deppa nk wat majlis kahwen pd hari yg same..hope kedua-dua nya bleh berbincang & mengalah...kalo hari yg same..2-2 majlis aku xmo pg k!
kasik lah dia chance..b4 jadik isteri org..kang xleh nk berperangai mcm ni dah kn..
Ade org kate perempuan yg masuk karaoke ni..xbaek lah apelah..but tujuan kami bkn tok buat maksiat..hanya utk melepaskan tensi keje yg xsudah2 dan ni jek carenyer nk berkumpul reramai..kalo setakat lepak kat mamak or fast food..rasenyer xbrape best kot..nk arrange percutian cam dulu..ssh nk curik mase yg same...so kami plan lah..berkalaoke..smbil mengengau kn sore sorang2....nak maen bowling pon dah boring kan..wat else..siang pas2 tym weekend mmg payah nk kumpul sume org kan..so, weekdays nite lah plg sesuwai kami berkumpul...pd asal nya, plan nk wat makan2 kat umah sewa marini..but cik kak pon mmg gille menyanyi..so, layan kan ajelah yek..hehehee...ape pulak lah akan jadik pd mase hadapan...aku xtau..so, aku harap ade lg lah aktiviti mcm ni kn...hehehe teringat zaman2 reramai kat 10L, rumah sewa plg best~~~~lalalala

Comments

elixa said…
Wahh..ko pun suke karoke yek?? hihih..Joms yun karoke sesame..aku layan gak wesss ;P well, aku pun tak setuju kalo ade org kate jahat kalo pompuan gi karoke...isk2, sesuke hati je kan?? kite nyanyi juz for fun utk release tension je..

-Yanie-

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…