Tuesday, August 5, 2008

Kalaoke Last 9te

Mlm smlm wat keje giller lah kn..suppose mende di laksanakan last week..but penyertaan ahli xbrape ramai yg available + mlm 2 sinderella last episode kn..hehehe so postponed lah ke smlm...actually "Bachelorette party" ni tok cik marini yg bakal berkahwin jumaat nnt..hehehe congratez 2 marini..tp so sad..aku xdapek nk pg sbb aku kene attend wedding dilla..almaklumlah..perjanjian aku ngan dilla since kami belajar lg kn..hehehehe :) ok smlm...walaupun ila xsepatutnya join kami sbb dia 2 bini org..tp dia 2 xbrape sedor diri kn..hehehehe nk join jugak kami yg single mingle ni..so, dia pon turut serta meramai kn majlis...erm pas2 dia angkut skali kak ude dia sgt sporting..hehehe [ni adalah kakak ipar dia..tp maseh single..] ok..antara peserta2 yg menyumbangkan suara merdu smlm adalah...aku, nik, ejot, zehan, kak ude, ila, marini [tukang belanje merangakap wife to be] hehehehe..credit to marini sbb belanje kami melalak smlm..setelah lame xmengasah bakat dlm arena suare paling merdu... aktiviti ni xlame mane pon..hehehe 2jam jek..sbb masing2 dah ketiadaan suara akhirnya..pdn muke..pas2 sorang2 xsedor..yg esok nyer keje..hehehe..pape pon..hope even lepas kawen kite maseh keep in touch..rumah sewa aku maseh bleh dicerobohi tym mlm k! hehehhee
Thanx to kak ude sbb sudi mengambil kn gamba kami :)
Ila tgh beria...aku lupe lagu ape tym ni
aku ngan ejot di kala dah mule semput nk kuarkn sore
cik marini ni selambe..lagu raya pon dia balun..tp layan jek!
wah mengahayati abis 2 lagu nih~~aku rase lagu siti ni dia nyanyi..:P
hahaha kak ude tgh tunjuk bakat..kami sibok posing maut~~
ni kompem ila tgh layan lagu brorey marantika..hehehe teringat kat daous lah 2~~
Sukenyer org nak kawen ni~~
what so funny frenz?
wah cikgu ejot pon menyumbangkan suare yg ala2 malu2 nk kuar 2..actually ejot sakit tekak sbb stress mengajo bdk2 sekolah 2 kot..hehehe:P
ha ni 2org budak yg aku geram [nik & zehan]deppa nk wat majlis kahwen pd hari yg same..hope kedua-dua nya bleh berbincang & mengalah...kalo hari yg same..2-2 majlis aku xmo pg k!
kasik lah dia chance..b4 jadik isteri org..kang xleh nk berperangai mcm ni dah kn..
Ade org kate perempuan yg masuk karaoke ni..xbaek lah apelah..but tujuan kami bkn tok buat maksiat..hanya utk melepaskan tensi keje yg xsudah2 dan ni jek carenyer nk berkumpul reramai..kalo setakat lepak kat mamak or fast food..rasenyer xbrape best kot..nk arrange percutian cam dulu..ssh nk curik mase yg same...so kami plan lah..berkalaoke..smbil mengengau kn sore sorang2....nak maen bowling pon dah boring kan..wat else..siang pas2 tym weekend mmg payah nk kumpul sume org kan..so, weekdays nite lah plg sesuwai kami berkumpul...pd asal nya, plan nk wat makan2 kat umah sewa marini..but cik kak pon mmg gille menyanyi..so, layan kan ajelah yek..hehehee...ape pulak lah akan jadik pd mase hadapan...aku xtau..so, aku harap ade lg lah aktiviti mcm ni kn...hehehe teringat zaman2 reramai kat 10L, rumah sewa plg best~~~~lalalala

1 comment:

elixa said...

Wahh..ko pun suke karoke yek?? hihih..Joms yun karoke sesame..aku layan gak wesss ;P well, aku pun tak setuju kalo ade org kate jahat kalo pompuan gi karoke...isk2, sesuke hati je kan?? kite nyanyi juz for fun utk release tension je..

-Yanie-

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...