Skip to main content

Membe Sekolah Aku nyer Wedding

Si "puter" name glamer tym sekolah dulu..but now..membe2 dia panggil dia "puai" lak..name sebenar dlm IC dia..adalah Puteri Aisyah..hehehe kire dia antara rakan-rakan aku kat sharodz dulu...but smpai form3 jek sbb form 4 dia pindah teknik JB lak...ok name hubby dia ni Azmee kalo xsilap aku..hehehe..betul lah 2...Aku ucapkan Selamat Pengantin Baru..hehehe sebenarnye aku terlmbat upload gamba depa ni...majlis dia ni dilangsung kat dewan sejarah..ala sebelah libarary negara 2..hehehe depan IJN..pada 27 Julai 2008 yang lepas...alhamdulillah tym 2 aku ade kat KL.so, aku berkesempatan lah menghadirkan diri kat majlis 2 kan..alah2 grand lah jugak ngan fresh flower bagai kan...mak aii budget..xhengat! pape pon semoga berkekalan selamanya...
Keris waris orang melayu [sure wajib pengantin pakai kn]
inai merah dijari membezakan pengantin dengan tetamu :P
Selangkah ke alam bahagia
ni pintu masuk..aku dah sesat tah ke mana-mana..carik pintu masuk..finally jumpe jugak..huhuhu
Aku smpai pengantin dah abis berarak + dah setel makan beradab pon..lmbt kah aku?
pelamin nan indah..aku sukak..sbb simple & menarik
yeah..inilah pasangan merpati sejoli itew
tp acara potong kek..aku sempat saksikan...hehehe
ni mcm baser lah..xsuke kek pon kene makan jugak kan..
kalo suke 2..lagi lah..makan lagi & lagi..smpai abis~~
Si puter yg comei..tp dia sempat tny aku..adakah dia nmpk gemoks? hahaha aku jwb..OK jek..dah aku baser tgk dia mcm ni kn..hehehe
ini dia...bakal imam si puter..ooppps bkn balak tau..tp dah mmg jadik imam dia lah kn tym ni..hakhak..apelah sengal aku nih~
hohoho..prektis make perfect
bersama-sama sharodzian yg sempat aku jumpe..tp kasyah dah blk lah plak
ni dia..[from left: aku, melau, munira & lia rosli]
xsempat aku kejo bdk ni..laju giller dia lari
suasan dlm dewan tu..
ni antara kengkawan dia yg potong Q kami nk bergambar..hak22
close up sket..hehehe xdelah aku memain..aku saje mensnap sbb boring dok kat meja mkn 2 jek
ni pon membe depa lah kot...org yg aku suh amikkan gamba 2 tersilap org..kami lom pon dpt turn dia dah snap kumpulan ni dulu..hehehehe:P

Comments

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…