Thursday, August 7, 2008

Membe Sekolah Aku nyer Wedding

Si "puter" name glamer tym sekolah dulu..but now..membe2 dia panggil dia "puai" lak..name sebenar dlm IC dia..adalah Puteri Aisyah..hehehe kire dia antara rakan-rakan aku kat sharodz dulu...but smpai form3 jek sbb form 4 dia pindah teknik JB lak...ok name hubby dia ni Azmee kalo xsilap aku..hehehe..betul lah 2...Aku ucapkan Selamat Pengantin Baru..hehehe sebenarnye aku terlmbat upload gamba depa ni...majlis dia ni dilangsung kat dewan sejarah..ala sebelah libarary negara 2..hehehe depan IJN..pada 27 Julai 2008 yang lepas...alhamdulillah tym 2 aku ade kat KL.so, aku berkesempatan lah menghadirkan diri kat majlis 2 kan..alah2 grand lah jugak ngan fresh flower bagai kan...mak aii budget..xhengat! pape pon semoga berkekalan selamanya...
Keris waris orang melayu [sure wajib pengantin pakai kn]
inai merah dijari membezakan pengantin dengan tetamu :P
Selangkah ke alam bahagia
ni pintu masuk..aku dah sesat tah ke mana-mana..carik pintu masuk..finally jumpe jugak..huhuhu
Aku smpai pengantin dah abis berarak + dah setel makan beradab pon..lmbt kah aku?
pelamin nan indah..aku sukak..sbb simple & menarik
yeah..inilah pasangan merpati sejoli itew
tp acara potong kek..aku sempat saksikan...hehehe
ni mcm baser lah..xsuke kek pon kene makan jugak kan..
kalo suke 2..lagi lah..makan lagi & lagi..smpai abis~~
Si puter yg comei..tp dia sempat tny aku..adakah dia nmpk gemoks? hahaha aku jwb..OK jek..dah aku baser tgk dia mcm ni kn..hehehe
ini dia...bakal imam si puter..ooppps bkn balak tau..tp dah mmg jadik imam dia lah kn tym ni..hakhak..apelah sengal aku nih~
hohoho..prektis make perfect
bersama-sama sharodzian yg sempat aku jumpe..tp kasyah dah blk lah plak
ni dia..[from left: aku, melau, munira & lia rosli]
xsempat aku kejo bdk ni..laju giller dia lari
suasan dlm dewan tu..
ni antara kengkawan dia yg potong Q kami nk bergambar..hak22
close up sket..hehehe xdelah aku memain..aku saje mensnap sbb boring dok kat meja mkn 2 jek
ni pon membe depa lah kot...org yg aku suh amikkan gamba 2 tersilap org..kami lom pon dpt turn dia dah snap kumpulan ni dulu..hehehehe:P

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...