Wednesday, October 29, 2008

TAK Jadik Pindah!

fouuhhhh selamat~~~~ kalo x, poning kepala aku nih nk mencarik rumah or bilik laen...almaklumlah nk stay umah 2 if xdapat pengganti mmg wajib aku dok berumah tangga dlm kete jek..xmampu ehh nk tanggung bayor duit sewa yg mak aii mahal nk mampuih! erm after berdiskusi + tuan umah pujuk aku stay + dia nye offer bayar as usual yg aku bayar jek..smbil 2 baru carik penyewa laen..wawawa selamat..xyah aku nk ngangkut barang aku yg bertimbun2 2..mau patah pinggang aku nnt kan...seyes byk giller barang aku..ntah mane dtg aku pon xpasti..hehehe :P

So, disebabkan aku xjadik pindah..aku kene lah sambung menatap wajah macho menara rebong tu setiap malam & pagi....kire bende terakhir aku tgk before tido + bender first masuk dlm memori aku adalah menara rebung itew..huhuhu dah jadik BF seidup semati aku jek gamak nyer..hehehee aku ingat aku bakal merindui menara 2..tapi..aku xkn merindui dia lagi..sbb aku masih di situ...utk berapa taun lagi..aku xsure..hahahahaa .. 2la pejam celik..pejam celik aku xsedor yg aku dah 2 taun 9 bulan aku dok kat umah 2..kalo ikut dah berapa orang silih berganti jadik penghuni 10L tu..tapi yg maintain aku ngan kecik lah...hehehe ntah sape lah antara kami bakal jadik yg terakhir keluar..hehehe..kalo dikire balik total yg penah jadik penghuni 10L adalah seramai 16org..mak aii ramai kan..hehehee majority chow di sebabkan dah kawen + tukor keje..hehehe alhamdulillah semua penghuni yg setakat ni OK-OK belaka [yolah sbb semua geng-geng sendirik..hehe] lepas ni dok tau lah guane..sbb dah mule nk open to public kan..hope dpt yg serasi lah kan...

tapi seyes aku kene pikir balik utk mengurangkan kandungan barang2 aku dlm umah 2..mak aii..mmg banyak giller..aku pon xtau ape lah kegunaan barang2 2 sume..huhuhu :P ade sape2 nk offer diri tolong aku ngangkut barang utk dibuang ka? huhuhu camno lah aku nk pindah betul2 nnt..let say aku kene dok lagi 2 taun..so, 2taun nyer barang lagi kan akan ditambah...lu pikrlah bape byk barang aku nnt! hehehee :P
tapi yg xsyiok..aku mintak kureng tuan umah lom bagi kate putus..cam xdapek jek..kompem jawapan dia mcm dulu..malas mo layan..bdk laen bkn nk try bodek tuan umah kan..aku yg disuruh bodek..xdapek lah..aku tny skali..dia say no..aku malas nk ckp dah....hehehe pasal maintainance 2 yea lah aku leh nego kan...pasai sewa ni malas aku nk layan ehh..bayor ajolah jawabnyer!

1 comment:

saifurudin said...

aku bleh tolong ko angkut barang .. tapi tggu aku bli crane dulu ek .. senang sket .. huuhu

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...