Friday, November 14, 2008

Kene TAG

Ape menatang "Tag" ni pon aku xtau..jijon ni mmg lah.. if Tag menjwb soalan xpelah jugak kn ni..ni siap ade law & order...law & order nyer mcm kat bwh

1) Take a recent picture of you or take a picture of yourself right now.
2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instructions with your picture.
5) Tag 10 people to do this

mane aku nk cekau camera kn kat opis ni..erm pehtu suh pjm hak minah sek 7, shah alam..wat malu den jek..xpe sat lg aku buat lah ek...dah suh tag 10 org lg...dlm list aku mane cukup kn...dah 2 sume 2lak mmg dalam list dia jugak..xptt betul.. I marah ni ok!

xpelah anggap jek ni games kn..hehehehe suke suki nk ilang boring dok bertapa kat opis ni...

dah petang ni..tunggu mase balik..tp ade sejam 15min lagi ok! aku pon berjaya meminjam camera phone kak sharna sek 7, shah alam itew..ha amik ko...sape nk amik gamba sendirik beria kn..kan dah menyusahkan aku nk transfer bagai pakai "Gigi Biru" bagai kan..mencik tau! tahnx kak sharna [even dia tgh bezee gaban..aku totap maintain mo gangu gugat ketenteraman dia tgh wat keje..nk pinjam itu lah..nk pinjam ini lah]


jijo ni mmg..i xbwk camera g opis ok! pehtu phone aku mane ade camera????????almaklumlah i xmampooo ok!

aku nk tag sape plak ek?
yolah2...maybe sazz ka sharna ka...murni ka...yanie ka...sepul ka..mira ka..didi ka..sesape yg terbukak lah kn [sbb aku tau mmg geng2 ni jek yg tau blogs aku nih] hehehe

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...