Thursday, November 13, 2008

Menara Taming Sari

Ha dah janji kenelah citer ek..erm lepas kenduri umah uda..aku ngan lyza kan wat keje giller serang menara taming sari ni..hehehe dengan cuaca yg panas terik + org yg ramai giller [bdk sekolah lah plg ramai..sbb upacara rombongan sekolah kemabli lagi]..hehehe dan aku & lyza ayu berbaju kurung ok! aku lagi lah ngan mengangkut beg laptop + beg camera..hahaha dah mcm mrs.porter lak...seyes cam minah kelam kabut lak..2la sape suh xbalik umah dulu anto sume barang 2 kn...sendirik carik penyakit..sendirik lah ngangkut kn...

sesampai jek beli tiket rm10 sorang sbb kami ade MYKad..hehehe kalo xde MYkad kenelah bayo rm20..mak aii mahei nk mampuih..dah naek 2 juz utk 7minutes jek! tp worth it lah sbb leh tgk pemandangan melaka [even xkeseluruhannya] .. tgk dr atas..wahh cantek rupenyer melaka ni! i'm praud to be malaccan..hehehe tetibe dulu cam nak xnak jek mengaku org melaka kn..hehehee

ni kire bukti kehadiran lyza kat tempat kejadian...lepas membazir kat sini kami plan nk membazir kat GSC tok tgk James Bond..tp kami terlewat 5minute ok! gegare lyza lah taksub CIMB bukak ari sabtu & ahad kat MP 2..hehehe smpai GSC dah terlepas so..kami melepaskan lelah kat Burger King jek lah..lepak2 smbil berkongsi masalah dlman [cerita emosi aje ok!] cerita jokes ka politik ka..xmasuk dlm list kami kali ni..sbb kami ber2 mengalami gangguan emosi [bkn dr makhluk asing or bkn dr debu2 kota..tp dr dr sendirik] hehehe.. acah mak enon jek..kami citer pasal kengkawan kami lah..pasal nk plan trip tok geng kami yg ber7 tuuuuu..dah lame bebenor xdpt kumpul sume kan...so, kami pon plan kosong dulu lah..kire cakap2 kat kedai kopi lah dulu..nnt usulkan kemudian pd mereka2 yg bakal terlibat!

ini dia EOM kini di melaka..hehhee kat KL dulu pon xsempat naek [aku penah smpai 2kali ok]..pehtu tym aku pg jek dia service menatang ni.. lelame aku pon give up xmo pg lagi..ini dia dah kat melaka..nnt leh lah naek...

ha boat ni pon aku lom cube..org yg bkn asal melaka pon dah naek..wat malu jek sebagai warganegeri melaka kn..xpe nnt lah tym ade mase yg aku rajin..aku akan wat lawatan kat boat ni lak kn

EOMalacca ni pon aku penah jejak lagi..pdhal dekat belakang ocean 2 jek [giller seram nk pg jejak ocean ni..sbb dah mcm kat surabaya kan..] huhuhu :P

oklah sesape nk ke melaka jgn lupe lah naek sume bende alah ni..ade lg 1..bas double decker..lupe lak aku mane gamba dia..hehehe

1 comment:

dd said...

aku tak naekkk lggggg..mari ke jonker street lg.mau tshirt org utan tu laaaa.

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...