Wednesday, December 10, 2008

[Aidiladha] - Choc cake

Itu dia view xbrape nk menarik atas meja makan kat umah aku..hahaha..asik port ni jek..xdek port yg lebey sesuwai ka?.. diz choc cake saje jek mo buat..hahaha "sbb xdek keje kat umah..& disebabkan boring" nak mamposs ka kuar statement xdek keje kat umah??? huhuhu actually diz one request by Mak Long..layan kan ajo...budak2 kat umah aku 2 ala2 dah kureng nk makan choc cake even dah beberapa resepi di try..maybe dah muak..so, kene take a break lah kot tok choc cake..

ok lah sape-sape yg lapo layan ajo...gamba cake yg xseberapa ini...~~~~ yg pastinyer Mak Long leh cakap..wat kan lagis atu..kat kuasek aku nak melayan kan..ingat aku ni xdek keje len apo..huhuhu keje mendobi aku xsudah-sudah ok..even sampai pagi raya..mmg lah mak aku 2..simpan beria utk buli aku lah tu...

1 comment:

farie♀♥♂farihan said...

mak aiii! byknye cake yang kelihatan shedap2 nie!! teror dah le nie.. turunkn la sket ilmu tu kat org.. =X

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...