Wednesday, December 10, 2008

[Aidiladha] - Kek Cawan


in da making kek cawan comel.. tp dr awal xleh lah kn..camne aku ngan sibok mengadun nak snap..xsanggup rase nak mengotori Mr.Nikki i tu kan


sempat lg depan Oven tu..seb baek oven xmenjerit terkezut ngan flash tu kan..


ni 2nd last batch kot..xleh nk isi penuh adunan 2..kalo x nnt melimpah ruah..shh lak nk wat decor nyer


Mukaddimah..mestilah mule ngan My name kan..dah name pon aku yang buat kan,.,huhuhu

Finally, I did it! tapi skill nak mendecor 2 lom teror lah..kene byk belajor lagi

sori sesape yg nak majok ke ape..i buatkan ni khas utk kak sharna..hehehe ni bodek sbb dia kalo order cup cakes dulu pd kak mel..kompem selitkan utk i sebijik..hehehe


for this tym, aku wat frosting gune butter creamy jek...utk based cake..aku "vanila cake + choc rice + choc chip" and "orange cake"..da orange cake nyer idea sbb aku teringin nak makan kek oren...huhuhu layannnnn ok!


color yg terpilih lah ni..cream + blue + gree + purple...i love it..tp xsempat masukkan tona warna pink..kalo x..kompem mengancam..ha oren color pon lupe ek..xpe next tym..kalo rajin..leh cube lagi,..huhuhu :P

antara yg tinggal & sempat aku snap..sume org mo cilok kek aku...ala2 membara jugak lah aku ari isnin tu kan...

Nota kaki yg tercicir: Aku dah xmengidam nak makan kek cawan comel ni..sebab dah dpt..huhuhu :P

2 comments:

cyana said...

tenkiu cik yun!!! bangge akak terselit name akak d celah2 cupcakes ko...sedap uols!!!

sure GGO len jeles nie... yg pasti "akak tkde hub sulit ngan mis yun yer"..ala2 bg ucapan ringkas ateh stage!!!

Queenin Murni said...

eheheh..walaupon tk bernama.. mekasih jugak atas cuppies mu itu.. :p

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...