Wednesday, December 10, 2008

[Aidiladha] - Marble cake

Yummmii..yummii...kek marble ni..antara kek yg digemari oleh semua penghuni rumah aku..even buat lah tetiap hari pon..aku rase xkan ade yg muak kot...dah nak buat dia pon ala2 simple jek [simple ek???? nak pukul telor bagai] hahahaa kalo xsengal urat sendi aku xsah~~~but sumtime aku ngan mak aku baser lah..suke memodified ape yg patut utk ingredientdia..kire ikut suke suki kami jugak lah kn
dah lah ape susah..jap lagi brekpes aku nak makan ni..sbb ade balance lagi..so, aku tapau g opis..hehehe [actually aku tapau lebey..almaklumlah terbuat 2 bijik dengan 4a dunan kn..amik ko..aku dengan senang lenangnyer tapau 1/2 dr sebijik kek 2...huhuhu
Nota kaki: Jom makan...sat lagi..ade appoinment ngan dentist lak

2 comments:

cyana said...

sedop nyer!!!! jeles akak sbb tk dpt mkn awal... hehe.

tapau la skettt!!!

farie♀♥♂farihan said...

akaq, nak recepi ini kek??? orang suke cake nie!!!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...