Tuesday, December 30, 2008

Jumpe Geng Lame

Ni anak si bibi..Noura name dia..kalo aku salah eja tu..sori ek..lupe nak tgk IC anak dia..gille dah besor anak ko weh..9months kalo xsilap aku..hehehe pape pon mmg cute anak ko ni... rase nak gigit jek rase nyer..hehehe [mau aku kene sepuk ngan mak dia kn]..hehehe
Ni dia BIBI Rohana & family... punye lah jauh kn..kat melaka payah nk jumpe sekali jumpe kat Jitra..ha amik ko...ngomel jugak si bibi ni sbb kenduri dia kat melaka pn aku xpg..sori lah yea..aku ade hal mase wedding ko 2..kene rush balik KL...last aky jumpe dia a day before dia kawen mei 2007 lah kn..mase 2 kat sek. men ayer molek..amik exam KPLI terchenta aku tu..hehe..



mule-mule aku perasan dia sekali imbas..ingatkan salah org...tp dia tegor aku.."ko watpe kat sini?" hehehe aku lak tny dia " ko lak watpe?..ko join rombongan org sebelah ek?" almaklumlah pihak lelaki kan dr melaka..aku budget dia kaum kerak si dakwan lah..sekali silap dahhh...rupernyer hubby dia lah kawan dakwan mase kat UIA & dia dah pon menetap kat Kulim..sbb after kawen terus ikut laki dok kat gua musang pehtu pindah ke kulim...& paling best dia xkeje ok..full time housewife...gille heaven kn...aku nak jugak!! tp ape kn daya..nasib org semua laen2 kn..hehehe



dia pon memule ingat aku ni kaum kerak org sebelah..hehehe tp hakikat nyer aku housemate pengantin perempuan..hehehe pehtu leh lak nk soal siasat camne leh jadik osmate aku..pjg lah citer nyer jadik kn..2 taun 10 bulan pon xabis story nnt..hehehe



pape pon dapat jugak aku berjumpe bibi....seorang budak class aku mase form 3 yg giller selambe + gamble tido time math..ingat x, cikgu romantika math kite..hehehe yg mane aku selalu jek kene ayat "awak cikgu ka, saya cikgu?" amik ko..ke aku durhaka ngan dia? ntah le...hehehe tp aku selalu xnk ikut jln kerja dia yg pjg berjela..giller lmbt nk dpt jawapan kn..janji jawapan betui dah lah..hahahha

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...