Tuesday, December 30, 2008

Kembali Ke Penang

Ronda-ronda Penang lagi..hehehe diz tym serang kenduri lah kn...actually follow Miera g kenduri ex-opismate dia..dah alang-alang kitaorg nak ke Jitra, so singgah lah bercuti ke Penang & kebetulan lak Sharna & Hubby nyer nk blk kampung..so, join venture lah kn...kire carpool lah kn..& kitaorg pon tumpang lah berteduh di rumah parents kak sharna [hehehe kakak ok!]..thanx a lot to family kak sharna yg beria melayan tetamu seperti kami..tp kami sedap jek wat taik mate..hahhaa seyes letey sgt..smpai kn xberkesempatan nk serang "Pesta"...sbb khusyuk sgt membuta..hahahaha aku xdelah ralat sgt sbb aku dah ronda-ronda Penang mase "Penang 2006"
dulu..



aku xtau nk start camno citer..sbb aku blank plak pepagi nih..so, tunggu lah entry seterusnya kejap-kejap lagi ok!

2 comments:

cyana said...

wey... kasi la up gmbo jln2 kt png... smbil memakai baju kenduri

Miss Malaysia Terengganu Anggun said...

upsett..x ajak mek dgn rerakan laen....cuci mato sesnsorang kat feringghi!..

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...