Tuesday, January 6, 2009

T.I.D.A.K-T.A.H.U

really T.I.D.A.K-T.A.H.U wat to prum prang arini...actually ni penangan semalam nyer mood..di mana datang keje..tp xleh wat keje...ape pasal aku berkata sedemikian..sebabnyer electricity kat department aku xleh berfungsi..so, semua PC xleh di on kan..dr pagi sampai lah ke waktu balik..kenapa ianya terjadi..aku hny mampu berkata T.I.D.A.K-T.A.H.U aje..tapi mmg itulah yg dinantikan oleh org yang berstatus pekerja..tetapi aku sangap + boring xleh nk watpe..smpai kn pegi bank pon,,sume off-line[xde kene mengena ngan electricity office aku k!]..kesudahan nya kami telah mengonline kn wang kami di Munawwarah ok! kopak aku semalam gara-gara munawwarah...setelah setaun lebey xshopping munawwarah..hamek ko...dr nk berjimat terus kayap jadik nyer..ape kn daya napsu napsi tok shopping ni xdapat aku kawal lagi..sebab terkilan xdpt shopping tok kali keberepa megasale..sbb non ado budget..wawawa sedih kan...xpe janji tudung udah dapat..lepas ni pening pasal battery grip ka...or 50mm 2.8f nyer lens ka...T.I.D.A.K-T.A.H.U mane satu pilihan aku nnt..tapi ape yg AKU TAHU...ongkos ku bakal melayang lagi lah dr simpanan aku itu..



-----------------------------------------------------------------

so, arini..teman sharna g service kete..aku xpenah service sendiri ok! kompem aku anto blk kampung suh ayanda ku yg setelkan..giller xmacho aku bab ni..tp skrg aku dah tau nak wat sndr aku rase...ni sume ayah aku lah...dia suh anto blk if dia rase kete aku nyer milladge tu ptt diservice dah..kesudahannya aku T.I.D.A.K-T.A.H.U ok! asik lah bergantung harap kat ayah..hahhhaa macam budak sekolah jek rupenyer..



aku pon xtau nak merapu ape lg..sebab aku ade banyak keje tetibe..tp aku T.I.D.A.K-T.A.H.U nak mule kan yg mane 1 dulu...warghhhhh



-----------------------------------------------------------------

Aku T.I.D.A.K-T.A.H.U mau menceceh pasai pa lagi kn..yang aku tau..arini aku kene tumpang murni balik sbb mo pg beli tiket pulang ke melaka jumaat ni sebelom aku di bebelkan lagi dek mak aku..huhuahauhua

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...