Thursday, February 5, 2009

Award

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di bawah untuk diletakkan di blog anda..


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

  • Menatang ni sibudak kecik ni [event size dia lebih besor dr aku kan] yang bg
  • Budak nyer kalo sekali tgk..xmacam medic stud ok! kalo tgk smpai 10kali pon xmacam jugak...tp kesian dia dah nk sewel blaja ilmu anatomi nih
  • dia yang turun melaka mase CNY tapi xroger aku....[aku majuk 5bln ngan dia]
  • selalu sangat nak ronggeng rokiah..[abiskan belajar dulu lah dik oiii]
  • Setiap kali dia trn KL jek..kompem timing xkene ngan waktu FREE aku
  • skang ni dia berkubang kat KB
  • Actually aku kenal dia mase PLKN 2005..kire dia ni one of my student lah
  • skrg ni kompem dia tgh mengadap lappy dia yg dah ade jalur gemilang...[larikkkk]
  • cukup lahhhh

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

  • aku sendirik xpasti apekah hobi aku yg sebenar-benarnye..maybe aku suke pd photografi tapi entah leee
  • aku ni mangse di ketuk[dlm erti kate len aku ni asik di paw] dalam family aku..budget aku ade byk duit jek derang tu
  • suke berangan nak jadik BEST+KAYA..hahahaa
  • macam loser lak..sbb xtau hala tuju idop..blh?
  • ku suke makan semua jenis makanan HALAL ok! lebey2 lagi...eskrem yg enak itew...:P
  • berimpian nak sambung belajar [keinginan tu ade tapi kesungguhan tu jek xmuncul-muncul lagi]
  • ari-ari akan bergossip ngan GGO
  • aku suke nk travel...tp masalah kekuatan [tenaga] & kewangan yg xkukuh jek xmengizikan...yg kukuh hny keinginan
  • bercite-cite nk ceburkan diri dalam biz...tp blh x kalo aku cakap..aku xtau ape biz yg aku nk buat...asik bertukar jek nih~~`haihhh
  • sekarang ni aku tgh tgk wish list...mo kaji..ade kah akan berjaya ke idak...tp mak eiiiihhh panjang ok! nak tgk? opsss secret ok! xkuasek aku nk share~~~


4. I'm tagging :

  • Munik a.k.a Mama Adam yg benjol kepalanye
  • Cyanamoose yg suke gelak dulu tp citer xsampai lg kat org yg mendengar..ahaks
  • semut-terbersin yang tengah mengandungkan baby+lemak..kekeke larikkkk

Nota kaki: thanx kepada budak kecik..sbb kate blog saya nih CUTE...kekeke:)

1 comment:

fAriefArihan said...

thanx for the "compliment" yg membina tu...

ps : jgnla majuk lame ngat kaq uiii, puas eden nak mujuk eh

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...