Skip to main content

Award

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di bawah untuk diletakkan di blog anda..


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

  • Menatang ni sibudak kecik ni [event size dia lebih besor dr aku kan] yang bg
  • Budak nyer kalo sekali tgk..xmacam medic stud ok! kalo tgk smpai 10kali pon xmacam jugak...tp kesian dia dah nk sewel blaja ilmu anatomi nih
  • dia yang turun melaka mase CNY tapi xroger aku....[aku majuk 5bln ngan dia]
  • selalu sangat nak ronggeng rokiah..[abiskan belajar dulu lah dik oiii]
  • Setiap kali dia trn KL jek..kompem timing xkene ngan waktu FREE aku
  • skang ni dia berkubang kat KB
  • Actually aku kenal dia mase PLKN 2005..kire dia ni one of my student lah
  • skrg ni kompem dia tgh mengadap lappy dia yg dah ade jalur gemilang...[larikkkk]
  • cukup lahhhh

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

  • aku sendirik xpasti apekah hobi aku yg sebenar-benarnye..maybe aku suke pd photografi tapi entah leee
  • aku ni mangse di ketuk[dlm erti kate len aku ni asik di paw] dalam family aku..budget aku ade byk duit jek derang tu
  • suke berangan nak jadik BEST+KAYA..hahahaa
  • macam loser lak..sbb xtau hala tuju idop..blh?
  • ku suke makan semua jenis makanan HALAL ok! lebey2 lagi...eskrem yg enak itew...:P
  • berimpian nak sambung belajar [keinginan tu ade tapi kesungguhan tu jek xmuncul-muncul lagi]
  • ari-ari akan bergossip ngan GGO
  • aku suke nk travel...tp masalah kekuatan [tenaga] & kewangan yg xkukuh jek xmengizikan...yg kukuh hny keinginan
  • bercite-cite nk ceburkan diri dalam biz...tp blh x kalo aku cakap..aku xtau ape biz yg aku nk buat...asik bertukar jek nih~~`haihhh
  • sekarang ni aku tgh tgk wish list...mo kaji..ade kah akan berjaya ke idak...tp mak eiiiihhh panjang ok! nak tgk? opsss secret ok! xkuasek aku nk share~~~


4. I'm tagging :

  • Munik a.k.a Mama Adam yg benjol kepalanye
  • Cyanamoose yg suke gelak dulu tp citer xsampai lg kat org yg mendengar..ahaks
  • semut-terbersin yang tengah mengandungkan baby+lemak..kekeke larikkkk

Nota kaki: thanx kepada budak kecik..sbb kate blog saya nih CUTE...kekeke:)

Comments

fAriefArihan said…
thanx for the "compliment" yg membina tu...

ps : jgnla majuk lame ngat kaq uiii, puas eden nak mujuk eh

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.