Thursday, February 5, 2009

Request By Miss JijonMeroyanEveryDay

Nak sangat aku B&W kan gamba ni..kasik nmpk mcm gothic tu...tp aku gune Picasa aje yeaaa...sbb Potosop xleh nk install yg pirate nye kat opis ni ok! kalo x, leh wat Gothic style yg asli gune action dlm potosop [mcm kedai sop jek name ni..ahaks] tp aku xdelah 100% gune B&W kan..aku masukkan style sepia jugak..kasik viriaty lah skt...Oklah Miss JijonMeroyanEveryDay..enjoy this entry ok sbb spesel utk youu~~~~





3 comments:

Miss Gee De Von Isabelle Simone said...

thanks nyah...kakak terharu...nak nanges...!

cyana said...

nanges kalo nmpk name yu terpahat kt batu tuh... baru real gothic

blur42nd said...

waaaaaaaa [meraung2lah kami] ahli GGO meratapi pemergian Diva kami..kekeke:P

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...