Thursday, February 5, 2009

Apa ni?

Kan dah janji nk upload..gigih tau aku snap gamba ni...kekeke DiDi..sori aku dah up entry ni dlu before ko gigih mengarangkan entry ni..kekekeee.. Ni Ala-ala percubaan utk mengasah skill utk jadik seorang yg lebih berguna sbb nyer sekurang2 nyer aku tau lah yang aku ni kreatip lah jugak wat menatang ni kan..ahaks..even nmpk senang sbb material yg digunakan adalah yg siap sedia kan...but menguji kesabaran jugak & kene ade minat..kalo x, jangan harap dpt siapkan kan...
Material yg di gunakan [Sapu tangan yg cantek sikit tp mahal lebey kn..ngan organza -aku tau nk pgl ape..keke - yg ready made..senang keje sket kan]
Tadaaaaa...ni lah hasilnya....kene siapkan 1000pcs...tp skrg ni dah siap 7++ [xdelah lame mane kn...dalam 4jam nye hasil kot dARi 2malam nyer kerajinan]

Lupe lak...sbb sapu tangan ni bermacam-macam warna..sbb request from Ayahanda nya yg nak kan..warna-warni...hehehehe:) tapi bile dah siap camni...menarik lak kombinasi warna yg kami pilih....

Nota Kaki: If ade sesape yg berminat nak order..leh contact kami...rege leh runding based on material yg kowang sukak..kalo suke yg santekkk sangat..maka banyak sangat lah ongkos yg perlu disediakan yeaaa....

4 comments:

cyana said...

wah... kreatif sungguh! tk sangke ko pandai lipat sapu tgn kocik2... lalalala

Zamzunita said...

lor sjak ble plak ko wt kj pt time wat wedding gift ni...mcm² la bisnes kwn ku yg sorg ni..

Queenin Murni said...

nge.. hasil tangan melipat jek ke? bila nak cantum2 kelopak munga??? :P tp cayalah.. ni step permulaan unt jd wedding planner mcm elyana.. apa citu tu,lupa lak aku!

blur42nd said...

Renjis..renjis di pilis..ahaksssss

nnt kn citer seterusnya nnt...kekekee

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...