Thursday, February 19, 2009

GENG Pengembaraan Bermula..

Oleh sebab aku mmg teringin giller nak tgk..even tgh sengkek..tp aku gigihkan jua ke wayang mlm smlm..hehehee:P sbb dr dulu lagi dah tunggu...dulu plan ngan ejot..tp so, sad..ejot not around..jauh di sarawak udah..hik33 xpe ejot..bekorban utk anak bangsa ok..be a good teacher ok!

so, semalam aku g menonton sana DD ngan Mira kat GSC,Mid Valley lah kan..kedai runcit yg paling hampir dgn umah kami..erm...amik tiket kui 9pm..sbb nyer smlm tiket murah sket lah kan..almaklumlah hari rabu...kalo nk tgk selasa kene g OU lak..sbb carik TGV kan tok tiket murah..kalo tym belajar dulu..rabu or selasa adalah hari wajib wayang name nye..hik22 xpon belasah before 5pm..dpt student nye rege kan..hik22..sbb 2 dulu jadik kaki wayang & kene lak ngan cdah yg mmg kaki tgk wayang..jadik jek lah ber2..tp dila x, so, dila tinggal kat hostel or kat umah ajelah..hahahahaa [2la tym belajor kaye ngan duit PTPenipu kan..skrg hazab nak bayor balik ha]

------------------------------------------
*aku tambah pd pukul 11.34am*
erm 2la..aku pg ngan DD ngan mira sbb nye org yg kunun2 ajak aku ngan mira tgk on wednesday tp dah pg dulu on monday sambil berdating..hari2 dating..ponen guwe..kawen ajolah cepat...

persoalannya: sapeah org tersebut????
------------------------------------------

Start citer ni jek dah lawak..huhuhu..even dlm keletihan sbb dr opis direct ke sana kn..utk kowang sume..sila lah ke wayang tok tgk citer..aku bangga lah Malaysia dah mampoo nk wat 3D nye citer..dah blh lah di anggap step pertama nak kalahkan animation len dr luar negara tu..cayalah.....

Upin & Ipin..standard lah..."Betul..betul..betul.." & ade byk lagi perkataan baru dia...wayang smlm pon penuh seh...ramai jugak org nk tgk citer rupernye...mak bapak pon sibok bawak anak masing2..2la kalo jumaat mkm sabtu aritu g tgk citer ni pon xpe kan..kan kan...hehehehe

kalo mo bace info-info pasal movie ni sila ke website dia. Ni website dia yeaaa.

"HABIS" citer ni...erm semua kuar..tp kan..sebenarnye xhabis lagi ok! so, kowang jgn terpedaya..tunggu lah smpai tamat..baru lah keluar dr wayang tu yea...kih33*

--------------------------------------------------------
erm siri kat TV pon dah ade..leh layan kat sini..kalo ade yg tertinggal..aku pon xtau ma..Yam yg bgtau..erm pehtu aku google...waktu siaran dia mcm ni lah kot Bace Di sini yeaaa

Nota kaki: To team Les’ Copaque..congratulation yeaaa
To others..yg blom tgkk..sila lah ke wayang yeaaaaa..xrugi pon

11 comments:

saifurudin said...

tuuut ... siaran abis ..

blur42nd said...

wahhhh..janji tinggal janji..xaci sungguh lah artis ni!

Mira Suhani said...

hish yun artis mana nk tgk dgn kita..dh kompem2 dia tgk kat gold class..ehehe

blur42nd said...

almaklumlah artiss kan..mane lah nk kuar ngan kite kan..sbb kite mane mampoo nak masuk gold class kn..kn kn..

xmo kasik kite glemer skali lah tu...

Mira Suhani said...

haaa betul..betul..betul ahaks

blur42nd said...

bek kite larikkk mira..kang ade yg kene sembur api dr mulot dia..hehehehee

chajuya said...

woohooo...kwn aku yg buat citer ni...yeay!! bangga bangga

Mira Suhani said...

xpe yun kita xyah larikk ko ckp je dia ensem cam Aaron Aziz kompem terpisat2 + tersipu2 malu dia terus

cyana said...

chajuya... yu pun pakai wat cite gak... sile usulkan dlm board meeting nnt.

blur42nd said...

to Mira Suhani: hehe xyah larik eh..2la aku mo sakat dia smpai dia hilang gaya nk berjalan..kekekeke

tp seyes mmg ade rupe aron aziz ma...kekekee

saifurudin said...

hoi .. diam2 ...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...