Skip to main content

Ni Tag dr Zam..zam ala kazam..hik22*

tag ni lak dr zamzunita yg cute mute [ye ka???]

- GO to your photos folder in your computer
-GO to the 6th Folder of your photos

-GO to the 6th photos in that folder

-Put the picture on your blog & description of it.

-Invite 6 friends to join the challenge
-Link them in your blog & let they know they have been challenged.

Fouuhhh even sonang...tp folder utk pics ni byk giller + bersepah dlm PC aku ni... yg mane satu lah aku nk pilih kan.....

Sbb byk sgt..maka aku decide crik dr external h/disk aku kn...mcm tertaur sket..tp mak aiiii byk jugak...aku amik lah folder yg ke-6 dr yg awal kn..& select pic yg ke-6 lak...skali dapat gamba kucing nih..layan ajolah even bkn gamba aku kn..kn..kn

Penenrangan pasal gamba di atas: erm antara koleksi gamba kucim yg aku ade...ni zaman bile nye tah..dulu aku suke search gamba kucim sbb my best fren dulu suke kucim..skang dia mampoo carik sndr kot...hehehe sbb jarang skali dpt bertemu dia kn even sekampung,.,.so, layan kan ajo gambo kucim nih yeaaaaaa

skang aku TAG orang-orang di bawah ni yeaaaa
1) Amoi
2) Murnieee
3) Sharna kebana
4) Chajuya di awan kelabu
5) nyoi berspek itam smlm
6) nyah dewi yg sebulan lom tentu hupdate blogs

ha ni wajib jawab..sbb amatlah mudah kn

Comments

amoi said…
haha...balas dendam nampak :P

nnti rajin aku buat...nasib baik senang jek...hehe...
blur42nd said…
ha buat jgn xbuat..hehehe..aku kompem bg yg senang2 ajo deyyy
nyoi said…
nyoi ade 3folder ajo..cane tuh?..
blur42nd said…
erm ko amik lah folder yg 1st..gamba no.6, wokeh?

hahahahaa

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…