Skip to main content

Tag lagi dowh!

diz tym..tag by Amoi [ni blogs dia]..[mmg lah kn..xleh tgk aku senang lah bebudak nih..tag dr zam lak..nnt lah aku buat yeaa..satu satu yea..ikut std FIFO lah yeaaa]

1. Anda rasa anda hot?
yealah kot..[sape yg bace kalo nk muntah sile ke toilet ok!]

2. Upload gambar kegemaran anda.


3. Kenapa anda suka gambar ini?
ni best sbb brekpes ngan eskrem stowbeli..hik22..thanx to DD sbb snap kan gamba ni

4. Bila kali terakhir makan pizza?
13 Feb 2009 - dgn yam & sharna

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
untuk Mu selamanya...baru jek dengar [sbb aku layan lagu ni dr pagi td]

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
erm aku tgh buat CR si WNF..tp aku xdpt nk setelkan lg..bapak susah lah plak kan!

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
Yun [tah ni jek org pgl aku..& aku rase ramai jek yg xtau name aku sebenar adalah "KHAIRUNNISA"]

8. Tag lagi 6 orang :
boleh x, kalo tag sorang jek..nyusahkan jek nk pkr ramai org

1. Murnieeeeeeee
2. Cyana
3. Sazz
4. jijo
5. zam
6. zehan

//*Soalan seterusnya ada kaitan dengan orang-orang yang anda tag…

9. Sapa No 1 pd anda?
opismate aku yg mempunyai anak yg macho iaitu ADAM RIFQIE

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
owh yg no. 3 ade hubungan sulit ngan abg soljar..ni jek yg aku tau...oppss dulu dia ********(aku delete lah..kang kontroversi lak)..ngeh232 larikkk!!!!

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.
yg no.5, ape yg leh aku kate kan..dia 2 sengal..hahahahaa jgn mare yeaaa zam..sengal2 ko pon dah jadik bini org kn...ramai lak yg gigit kuku kan...

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
bg yg no.4 ni komplekated sket aku nk hurai kan sbb dia sndr mengalami komplik dlm diri..heheehe:P

13. Siapakah orang nombor 2?
dia ni dok belakang montot aku kat opis ni..hehehehe sbb ari2 kami gaduh..dat y xleh nk pandang tentang mate...kang membareee jek hehhee[tp sebenarnye..dia lah buddy aku since 1st day aku kat bernas ni]

14. Bagi pesanan pada orang nombor 6?
xpe zehan..caiyok-caiyok next month kite tgk hasil dia lagi yeaaaaa

Nota kaki: seb bek mudah..kalo payah...bek aku amik SPM balik kan...

Comments

chajuya said…
woi woi..kaver skit skandel tuh
blur42nd said…
alah kn aku kate..skendel ko tu duluuu maa....mase tu abg soljar tah kat mane tah kn..hik22

xpe, rase nye xdek ati yg terluke kot..hahahaha [mmg kene bom ngan sazz ni]
cyana said…
nyah saz... sile pos gmbo yu ngan abg soljer..so nnt declare bukan skandel la kan
blur42nd said…
tp sml kite dpt gamba skendel baru kan?

i mcm nak post jek kat murai.com..kasik glemer sket lah kn
Queenin Murni said…
yg ni aku malas buat lagik! hahahah!
blur42nd said…
malas buat..xyah lah..ni bkn wajib cam SPM kan :P
miss Gee said…
kaw spttnya vangga sbb kwn yg nombor 4 tu adelah ratu chanttek!..mampooo!
blur42nd said…
yolah mmg aku vangga sgt..dpt kawan ngan ratu chantek...
Zamzunita said…
xpe² sengal² pun nsb baik ade yg berkenan..kekeke...adoi! sakitnye gigi aku ni..haha
blur42nd said…
org len gigit kuku..ko lak sakit GG ape kes..alah dental uitm kan dekat jek tu...pemalas lah dia nih

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…