Monday, February 23, 2009

Tag lagi dowh!

diz tym..tag by Amoi [ni blogs dia]..[mmg lah kn..xleh tgk aku senang lah bebudak nih..tag dr zam lak..nnt lah aku buat yeaa..satu satu yea..ikut std FIFO lah yeaaa]

1. Anda rasa anda hot?
yealah kot..[sape yg bace kalo nk muntah sile ke toilet ok!]

2. Upload gambar kegemaran anda.


3. Kenapa anda suka gambar ini?
ni best sbb brekpes ngan eskrem stowbeli..hik22..thanx to DD sbb snap kan gamba ni

4. Bila kali terakhir makan pizza?
13 Feb 2009 - dgn yam & sharna

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
untuk Mu selamanya...baru jek dengar [sbb aku layan lagu ni dr pagi td]

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
erm aku tgh buat CR si WNF..tp aku xdpt nk setelkan lg..bapak susah lah plak kan!

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
Yun [tah ni jek org pgl aku..& aku rase ramai jek yg xtau name aku sebenar adalah "KHAIRUNNISA"]

8. Tag lagi 6 orang :
boleh x, kalo tag sorang jek..nyusahkan jek nk pkr ramai org

1. Murnieeeeeeee
2. Cyana
3. Sazz
4. jijo
5. zam
6. zehan

//*Soalan seterusnya ada kaitan dengan orang-orang yang anda tag…

9. Sapa No 1 pd anda?
opismate aku yg mempunyai anak yg macho iaitu ADAM RIFQIE

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
owh yg no. 3 ade hubungan sulit ngan abg soljar..ni jek yg aku tau...oppss dulu dia ********(aku delete lah..kang kontroversi lak)..ngeh232 larikkk!!!!

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.
yg no.5, ape yg leh aku kate kan..dia 2 sengal..hahahahaa jgn mare yeaaa zam..sengal2 ko pon dah jadik bini org kn...ramai lak yg gigit kuku kan...

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
bg yg no.4 ni komplekated sket aku nk hurai kan sbb dia sndr mengalami komplik dlm diri..heheehe:P

13. Siapakah orang nombor 2?
dia ni dok belakang montot aku kat opis ni..hehehehe sbb ari2 kami gaduh..dat y xleh nk pandang tentang mate...kang membareee jek hehhee[tp sebenarnye..dia lah buddy aku since 1st day aku kat bernas ni]

14. Bagi pesanan pada orang nombor 6?
xpe zehan..caiyok-caiyok next month kite tgk hasil dia lagi yeaaaaa

Nota kaki: seb bek mudah..kalo payah...bek aku amik SPM balik kan...

10 comments:

chajuya said...

woi woi..kaver skit skandel tuh

blur42nd said...

alah kn aku kate..skendel ko tu duluuu maa....mase tu abg soljar tah kat mane tah kn..hik22

xpe, rase nye xdek ati yg terluke kot..hahahaha [mmg kene bom ngan sazz ni]

cyana said...

nyah saz... sile pos gmbo yu ngan abg soljer..so nnt declare bukan skandel la kan

blur42nd said...

tp sml kite dpt gamba skendel baru kan?

i mcm nak post jek kat murai.com..kasik glemer sket lah kn

Queenin Murni said...

yg ni aku malas buat lagik! hahahah!

blur42nd said...

malas buat..xyah lah..ni bkn wajib cam SPM kan :P

miss Gee said...

kaw spttnya vangga sbb kwn yg nombor 4 tu adelah ratu chanttek!..mampooo!

blur42nd said...

yolah mmg aku vangga sgt..dpt kawan ngan ratu chantek...

Zamzunita said...

xpe² sengal² pun nsb baik ade yg berkenan..kekeke...adoi! sakitnye gigi aku ni..haha

blur42nd said...

org len gigit kuku..ko lak sakit GG ape kes..alah dental uitm kan dekat jek tu...pemalas lah dia nih

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...