Skip to main content

Sepul balas balik

Tag dari Sepul [Ni blog dia] lah plak .. hurm

1.Someone tells you they love you, you say...
sape someone tu..meh tunjuk muka..aku hny mampooo ckp

2.If you won a lot of money on the lottery, what would you buy first?
lottery? WTH lah kn..haram ok!

3.Do you miss anyone?
My Mom [dah nk s3weeks xjumpe sbb aku xbalik]

4.Who was driving the last time you were in a car bas? [aku xnaik kete kan...kan
hehehe sape lagi kalo bukan pakcik bas kan ..di mana kejadian tu berlaku pagi td

5.Do you like your bed?
erm aku kesah ke pasal bed ni? suke atau tak..yang pasti aku mampu tido ngan nyenyaknye

6.Will this weekend be a good one?
erm i don think so...sbb xdek pape plan lagi

7.Do you think you can last in a relationship for 6 months or more?
~ I dont thing so.. I always hoping it foreverrrrrr

8.How is your hair?
baser..xdek yg spesel..sbb dah 26 tahun ++ aku tgk rambut yg same [same pattern]

9.Do you like your life as of now?
of course..aku terime sedanya semua ketentukan yg dah ditetapkan

10.Do you wish someone would call or text you right now?
ade...mintak2 lah mak call malam ni [ade mak aku kesah ke..sbb aku dah call dia last monday kn]

11.Do you drink coffee?
jarang-jarang

12.Does anyone call you babe or baby?
erm kawan aku..sume perempuan dia pgl babe

13.What were you doing yesterday at midnight?
TIDO lah

14.Do you like surprises?
kureng lah kot sbb aku takot nnt kene sakit jantung lak

15.What are your plans for the future?
erm aku penah plan ke? erm juz nak idup aman damai seadanya jek

16.Have you ever set foot in a tanning bed?
apo kobondo nyo ni eh?

17.Do you make your bed everyday?
xdelah jugak

18.Your best friend tells you she is pregnant what is your reaction?
wahhh...congratez my pren...[kompem lah aku gembirakan]

19.Do you like pasta?
xde lah sampai masuk list fav food aku kn..aku ni org kampong..list aku ala2 kampung lah kn

20.Whisper or shout?
shout lah kot

21.Swim or run?
run lah swin aku xreti

22.When did somebody tell you they loved you?
mak aku..bile tym sesi luahan ati..hehehe..ayah aku lak..xdek maknenye..ego ok!

23.Last person to annoy you?
erm 3 stooges yg kat bas berapa minggu yg lepas...

24.Do you wish your hair was shorter or longer than it currently is?
ntah..ape2 pon boleh..aku bkn free hair pon kan..as long as dia xbotak..aku consider ok lah tu...

25.Do you have a secret that less than 3 people know about?
ntah...ade lah kot

26.Have you ever had a phone conversation with someone who lived in a different state?
yupp..dulu kan selalu handle vendor dr oversea kn..even aku nye english hampehhh~~~~

27.Do you and your best friend have the same cell company?
yes & no..best aku kn ramai

28.Are you good at persuading?
xkot..sbb jarang skali berjaya

29.Are there a lot of people in your house?
hahahaa ramai sbb umah sewa aku ade 6org...paling ramai penah ade..10org ok at one time k!

30.Does the same person call you every single day?
erm x jugak..if weekdays kompem lah opismate..weekend lak..dah org len kn..

31.Last call received from who??
En.rosli dr KBB, Sg.Limau [actually dia nak ckp ngan kak sharna..tp kak sharna kebana xmasok opis lg tym tu]

32.What are you doing tonight?
TV - citer ape ek.lupe..kang mlm aku tgk..pehtu aku tido

33.Do you have a guy friend you tell everything to?
erm dulu ade..tp skrg xdek dah..sbb xleh kaco org dah kawen kn..kn ..kn

34.Are you friends with more guys or girls?
ntah..same jek...bile dikire-kire

35. Tag 5 people
ayoo..5org ka...erm zam, zehan, ila, murni, cyana [kene gilir-gilir lah kan]

Comments

Queenin Murni said…
aiyoo.. tag lagik.. sok jawab! :P
chajuya said…
comment tuk jwpn no 12:

kwn ko tu xpe lg sume pompuan dia babe kan...ofismate haku ni bajet cool la...abis sume jantan pon dia panggil babe..wakakakka
blur42nd said…
hahahaa

ke jantan2 yg dia pgl babe tu ada lah same stok cam miss yumi?

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.