Wednesday, February 25, 2009

Tag from Dokter pulak

Ni TAG dari Dokter Asma' yg mane aku gelar dia dokter muda yg penuh emosi..hehehe...jgn mare yeaaa...nnt lagi cepat tua..xdek org nak lak..kih88*

-------------------------------------
Tag: "Things I Can't Stand"

The rules : List at least 5 things "Things I Can't Stand" & tag your friends.

-------------------------------------
Bek lah doc...saya jwb ur tag..seb bek ko 1st tym men tag aku kn..
-------------------------------------

5 bende tu adalah...

  1. org yg xtepati masa/mungkir janji [asik-asik dia jek yg lmbt]
  2. toilet penoh [parking full aku leh trime lagi..tp bab toilet nih..parah nihh]
  3. tiket bas balik melaka abis...[wawawa rase nak meraung jek sbb penat oo berjln ke PUDU tu]
  4. dok umah sorang-sorang pehtu xleh tido [mmg rase nk bakar jek rumah tu]
  5. sakit GG [owh ni lah penyakit plg guwe xleh thn setakat nih]

ok abes sudah...nak 5 jek kn...

alah kene tag org jugak ke?..ok lah...org yg di tag seperti list kat bawah ni:-

  • mira
  • DD
  • sepul
  • sarah

kite tukor2 org lah kn..hik22..selamat menjawab tag itu yeaaaaa

11 comments:

SakamotoMiharu said...

erk ni sarah mane kene ni? :p

blur42nd said...

kura-kura kene Chikungunya
lagi mo tanya

Mira Suhani said...

huhu aku di tag ke?

blur42nd said...

ish..ish..ni lagi sorang..lagi mo tny

saifurudin said...

aku dah jawab .. haish

blur42nd said...

susah ke tag nye? mcm soalan a-level x?

saifurudin said...

erk .. A-level ke .. erm .. jawab tag aku tu .. tu panjang gle .. huhu

blur42nd said...

wahh return service nampak...

tapi gila pjg kn tag ko tu..ish ish..

saifurudin said...

mmbr aku telah menyusahkan aku .. terpakse aku menyusahkan mmbr2 aku yg lain plak .. ahahah

blur42nd said...

hehehe..xpe.xpe sumtime fun jugak jwb tag time bengang wat keje yg tah ape2 nih

anonymous said...

aku emo ke?

ahak ahak.. well yun.. someone keep on pushing my temper to a higher level... sakiiit jantung akak tau hari2 mengadap mamat ni..!! akaakkk jugak.. (baca bunyi sengau)

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...