Skip to main content

Tag from Dokter pulak

Ni TAG dari Dokter Asma' yg mane aku gelar dia dokter muda yg penuh emosi..hehehe...jgn mare yeaaa...nnt lagi cepat tua..xdek org nak lak..kih88*

-------------------------------------
Tag: "Things I Can't Stand"

The rules : List at least 5 things "Things I Can't Stand" & tag your friends.

-------------------------------------
Bek lah doc...saya jwb ur tag..seb bek ko 1st tym men tag aku kn..
-------------------------------------

5 bende tu adalah...

  1. org yg xtepati masa/mungkir janji [asik-asik dia jek yg lmbt]
  2. toilet penoh [parking full aku leh trime lagi..tp bab toilet nih..parah nihh]
  3. tiket bas balik melaka abis...[wawawa rase nak meraung jek sbb penat oo berjln ke PUDU tu]
  4. dok umah sorang-sorang pehtu xleh tido [mmg rase nk bakar jek rumah tu]
  5. sakit GG [owh ni lah penyakit plg guwe xleh thn setakat nih]

ok abes sudah...nak 5 jek kn...

alah kene tag org jugak ke?..ok lah...org yg di tag seperti list kat bawah ni:-

  • mira
  • DD
  • sepul
  • sarah

kite tukor2 org lah kn..hik22..selamat menjawab tag itu yeaaaaa

Comments

SakamotoMiharu said…
erk ni sarah mane kene ni? :p
blur42nd said…
kura-kura kene Chikungunya
lagi mo tanya
Mira Suhani said…
huhu aku di tag ke?
blur42nd said…
ish..ish..ni lagi sorang..lagi mo tny
saifurudin said…
aku dah jawab .. haish
blur42nd said…
susah ke tag nye? mcm soalan a-level x?
saifurudin said…
erk .. A-level ke .. erm .. jawab tag aku tu .. tu panjang gle .. huhu
blur42nd said…
wahh return service nampak...

tapi gila pjg kn tag ko tu..ish ish..
saifurudin said…
mmbr aku telah menyusahkan aku .. terpakse aku menyusahkan mmbr2 aku yg lain plak .. ahahah
blur42nd said…
hehehe..xpe.xpe sumtime fun jugak jwb tag time bengang wat keje yg tah ape2 nih
anonymous said…
aku emo ke?

ahak ahak.. well yun.. someone keep on pushing my temper to a higher level... sakiiit jantung akak tau hari2 mengadap mamat ni..!! akaakkk jugak.. (baca bunyi sengau)

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…