Monday, March 23, 2009

After Kenduri Kawen

Balik Key ell, aku teman DD wat Facial...hahahhaaa giler lah..nnt kompem muke nmpk gebu jek [jeles I tau]..Taxi plezzzzz..kang ade aku kene penyepak unggul dr DD...huk33

sambil2 tunggu DD wat ape tah dlm bilik tu..aku pon wat experiment kat luar...tp tgh2 buat keje tu..aku lupe yg pintu nye kaca transparent ok! org luar nmpk..aku lak jadik tontonan laa2 dok dlm aquarium plak...erm ngan perasan segan silu..aku wat2 keluar tgk2 barang...hahaha padahal control malu...ngeh3333

oppss ade org perasan lak aku syiok sndr kat situ..

setel jek... cargas carik sumthing tok dijadikan hadiah tok Wafi kecik... a day before aku dah ronda-ronda kat Mid Valley tu...tok servey...erm ade lah beberapa item yg aku dah mark kn...erm tp yg jadik pilihan akhirnya...tadaaaaaaaa
Thomas & friends

sbb yg ni..aku rase sesuwai sbb nyer ..adik dia leh join main skali..ade yg lego set..takot lak bersepat sgt kan..sbb byk cube2 kecik tu...pehtu remote control car..nnt sian kat siyah xleh nak men..abg dia ni...asik kate " adik xtau pape" hampehh lah kn..sian adik..hehehee SUSAH sebenarnye nak carik present tok kanak2 ribena under 3 nih..susah nak carik sumthing yg leh develop mind depa kn..kang beli tah pape2..xbergune plak kn....erm mmg payah..pehtu ngan rege yg mak datok aiiiii...pejam mate ajolah kan....demi wafi terchomel..hehehe...alamak yg dah siap wrap aku lupe nk snap plak...huhuhu :P pape pon hope wafi sukeeeeeeeeee lah kan...dah malas nk pkr dAAA...ngan perut dah berkeroncong kan..pehtu...aku ngan DD cargas ke....tut tut tut

yeahh kami ke laksa Shack..tok membalun...ni gare-gare DD dah terbau-bau laksa kat floor plg atas Jusco tu...hehehe amik ko 1st time aku leh abis kan set laksa tu..mak eihh napsu..napsuu...

set yg aku pilih..laksa sarawak...[sori gamba aku google jek..xdan nak snap bagai..malu jek nk bwk kuar camera bagak tu]
didi plak amik laksa singapore..

bile pewut dah sengkak mate dah kuyu baru teringat nak balik..amik ko..kekenyangan sampai kepala aku naek wenggg ok! balik umah plak..layan AF..even dah nak masuk suku akhir siaran..huhuhu....

4 comments:

dd said...

heppppp..jgn gebu sgtttttttt

blur42nd said...

gebu lah bagosss..nnt ramai yg terpikat..pehtu ko terikat..auwwww

dd said...

auwwwww.terikat ngan sape turr? ayat gebu neh jgn ckap.sensitip ai taw.

blur42nd said...

hehehe teringat kat laksa sarawak yg auuwwwww...

erkkk...alhamdulillah..

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...