Skip to main content

Again...

ishh si sepul ni kan..asik lah men tag org..xelh tgk org senang sikit...seb bek soalan xmencabar minda...layan jek lah...

1. 3 NAMES IN YOUR INBOX CELLPHONE?

- Hotlink
- HotlinkGift
- Maxis

2. YOUR MAIN RINGTONE?
erm kowang carik lah bunyik dia sndr..aku pakai lagu "Running"

3. WHAT U DID AT 12 LAST NIGHT?
aku sedang menikmati udara laut kat Tasmania..har har [ni yg aku mimpi smlm..smpai ke Tasmania ok!..camne tah aku tau tu Tasmania..pdhal xpenah jejak pong]

4 . WHO WAS THE LAST PERSON U WENT OUT WITH? WHERE?
Mak + Trah..pegi Giant, melaka smlm..hahahahaa

5. THE COLOR OF THE T'SHIRT YOU'RE WEARING? NOW?
i'm sori..aku pakai baju kurung sekarang nih!....

6. THE LAST THING U DID?
bace msg kat shoutmix box "epul: sile blas tag ye ,, huhu" [hampess jek kan..me tag org jek....]

7. 3 OF YOUR EVERYDAY FAVORITE ITEMS?
TV, Kipas, Bantal...

8. THE COLOR OF YOUR BEDROOM?
macam-macam color ade...cantekkan?

9. HOW MUCH MONEY IN YOUR WALLET NOW?
Rm59 [20 - duit tudung, 10-duit kebajikan..balance duit adalah utk sara idop aku tok minggu nih..hehehe:P]

10 . HOW'S LIFE?
so..so....

11. YOUR FAVORITE SONG?
Running...

12. WHAT WILL U DO NEXT WEEKEND?
Balik Melaka lagi...best giller balik melaka....

13. WHEN WAS THE LAST TIME U SAW UR MOM?
semalam ptg...kui 6.30pm...before aku nek bas...hehheee

14. WHERE IS SHE NOW?
kat umah lah..xtau lah kalo dia kuar merayap ngan my dad kan..hehehee

15. WHEN WAS THE LAST TIME YOU TALKED TO YOUR PARENTS?
semalam lah....[ngan mak dok gossip pasal rege barang kat giant..ngan ayah..pasal aku nk potong jek Movie channel kat ASTRO umah aku tu]

16. WHO IS THE LAST PERSON THAT TEXTED U?
Hotlink ["Tempoh Aktif akaun anda hampir tamat. Sila dail *122# utk maklumat lanjut.......]

17.WHERE DID U HAVE UR DINNER LASTNIGHT?
mane ade dinner mlm smlm sbb dok bertapa dlm bas...smpai KL dah letey..tido terussss..opsss silap..aku dinner ngan TV..citer Merlin..hahaha

18. THE LAST SURPRISE YOU GOT?
ntah...ade ke suprised nyer?

19. LAST THING U BORROWED FROM UR FRIENDS?
pen..pagi td kat kak nor...hehehe:P

21. WHO IS UR BF/GF OR HUSBAND/WIFE?
Ntah...da nyorok lagi!

22. WHAT DO YOU FEEL NOW?
rase tah pape jek..[boleh?]:P

23. WANNA SHARE WITH WHO?
xmo share ngan sape-sape...[kedekut ok!]

24. WHO KNOWS UR SECRET?
??? semua org tahu...kita kan bersama...[alah dah name secret..mane org tahu ma...xdek sesape yg tau ok!..SECRET!]

25 . THEY KEEP UR SECRET?
erm depa xtau kan..maka, selamat lah dlm simpanan...:P

27. ARE YOU ANGRY WITH SOMEONE?
ade kot..ngan dot dot dot [kenal ke?]

28. WHAT DO YOU ORDER AT MCD?
boikot lah...~~~~mane leh order kan...

29. THE LAST TIME YOU FELT SO SAD?
erm last week on 26/03/2009 sbb sedih tgk increment yg xmasuk dek akal..:P

30. WHAT IS UR WISH FOR TOMORROW?
semoga dipanjang kan usia+ diberi kesihatan yg baik...amin...


mcm biase .. org yg di tag adalah ...
  1. -Cyana
  2. -Yam
  3. -Lyza
  4. -Murnieeee

Comments

Queenin Murni said…
xda moood buat lagik.. ehehe!
cyana said…
same la aku pong!!!!
sepol said…
aku punye increment pun ntah pape punye figure.. tapi nak wat mcm mn terime jelah ,,... haish ntah pape kan .. huh!

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.