Monday, March 30, 2009

Part Time

Sekarang ni, kat opis..kami semua..opss ade beberapa org lah pekerja wanita tgh gigih belajar menjahit..bagi mengisi masa lapang...pd aku ni adelah satu anjakan paradigma....di mana, semua org nak memajukan diri..& cube nak jadik diri sndr itu lebih berguna & bermakna...ape lah aku ngarut kan....nih....erm actually, kami kat IT ni, cube memenuhkan masa lapang kami [lunch hour] dengan aktiviti belajar menjahit...huhuhu KAGUM TAK? kagum kan...dari asik bergossip yg lagha jek tym lunch hour..bek wat baju..jimat duit utk toilor kan...maka, lagi byk koleksi baju nnt..sbb dah jimat duit upah kn..:) pehtu weekend kompem masing2 beze..xdelah ayat "aku xtau nk watpe weekend ni" hehehe....

aku cam baser..jadik tukang sibok jek...sbb aku letih dah nak belajar..sbb ala2 dah naik bebal jek rasenye...erm...sambil2 kaco depa...aku jadik lah paparazzi xberapa nak teror kan..hehehe...pape pon..to anak murid cikgu..caiyok-caiyok!

Nota kaki: aku nmpk ade org pakai baju yg dah cukop tempoh matang...wahh bangga x, pakai baju hasil dr usaha sndr...even hny menggunting jek + jahit manik jek...

xpe next tym..hasil jahitan sndr...yea...

8 comments:

Queenin Murni said...

oh.. mana gambar org yg pakai baju jahit sendrik tu?? heheheh!

Queenin Murni said...

oh lagi satu student tak masuk gambo.. jgn sentap ye akak.. aku rasa hrtu yun tak suke baju akak yg berwarna gelap itu.. tak ceria kalau masuk gambar katenyer.. :P

MIss Kenanga said...

nanti leh la akaq tempah kebaya nyonya...utk men boling...opss!

cyana said...

akak amik jek gmbo sndr nnt [statement sentapp nie... hasil bola api si queenin]

blur42nd said...

hahahaa...
2la i yg penting mo baju tang tangan..ni baju tanpa lengan..i xlayan lah kan..hehehee...

xpe nnt mlm dia snap sndr lah gamba tu..:P

blur42nd said...

oppsss kebaya nyonya tanpa lengan ke?

taxii plezzz

amoi said...

wah giler kagum...menjahit...aku byk kali gak cuba tapi tak berjaya...malas...ahahaha..

blur42nd said...

hahaha
xpe kalo ko rajin..kompem ko teror menjahit cam bebudak ni jugak nnt~~~

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...