Tuesday, March 17, 2009

Kembali Bekerja

Memule, aku kene Wish "HAPPY BIRTHDAY" kat wafi [ini utk Wafi kechik yea..bkn utk Wafi besar yg dah lepas besdae nye]..Dah 3taun dah budak comel..aku kenal dia pon since dia dlm pewut mak dia...kecik memberi perkhabaran yg MAMA nye excited nak present kan dia PSP..mak eihhh.. ni la MAk-mak zaman skrg kan...berpada2 lah kn...huhuhu [jgn ckp byk..nnt kene kat diri sndr..pdn muke]

tp aku buzz Mama dia...dia kate Wafi seronok sangat dapat beskal baru...perghh kompem dia ngah posing ala2 model lah tu atas beskal tu...[Click here - if mo tgk gamba wafi time kecik] pape pon wafi..Mama Yun doakan moga menjadik anak yg soleh...jgn dibuli Aisyah tau...if Aisyah yg buli abg nye..xpe..hik22

Sian mama dia, xdpt nk bg PSP kan..sbb tentangan hebat dari Mama-mama laen di My partners..huhuhu:p

-------------------------------------------------------------------------------------------
Ok to GGO's skelian..i dah kembali yeaa...tokleh cuti pepanjang kang i makin lemau nak start keje balik...maka ngan rela hati..I masuk lah keje balik arini....

to Me: selamat bekerja yeaa...

1 comment:

Mira Suhani said...

haha mcm best jek ada wafi kechik n wafi beso...tlg wish Kak Ida happy besday tuk wafi kechik on behalf of me..hehe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...