Wednesday, March 11, 2009

Nur Aisya Safiyya

Credit to Zehan sbb send kan gamba si Nur Aisya Safiyya nih. tah bile lah nak berkesempatan melawat si kecik nih..If aku g melawat diz week pon aku xdapek lah nk merakam kan gamba dia..sbb camera aku kat Alai yea...aku malas nak ngangkut aritu..sbb ujan kn..hehehe

Safiyya beraksi bersama Ummi terchenta

ti-do jek keje nye...

seperti ku kenal jek color comforter nih..hehehe

yeahhh lihat lah wajah COOL saya

Nota kaki: ape yang pasti..aku geram TGK si Safiyya nih..rase nak geget jek..hehehe pehtu aku pon kene penyepok ngan Ummi & abah dia..huhuhu

6 comments:

miss Kenanga said...

comeyyy nya budakni...akaq nak dukung dier!..

blur42nd said...

hehehe..ko nak dukung pose as bapak ke emak? :P

xy~han said...

geget la kalo berani..
sblm ko dpt geget dia aku rasa ida yg geget ko dlu kot ;p

xy~han said...

geget la kalo berani..
aku rsa sblm ko dpt geget dia
ida dh geget ko dlu kot..
heheheee

Mira Suhani said...

hehe lagi sorg Jr. 10L..tahniah Ida n Zul...

to yun : bila mo p melawat??

blur42nd said...

to mira: erm tgu dia balik dr pantang ajolah..xsempat dah ehhh sbb esok dia dah nk pulang ke baling tok berpantang kat sane...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...