Wednesday, March 11, 2009

Tapi....

Nak makan...
tapi aku TAK lapar...
Nak tido
tapi xdek port yg best..
Nak merapu...
tapi xdek idea la plak...
Nak jalan-jalan
tapi ke mana?
Nak balik...
tapi..pikir balik aku ni waras ke idak arini?
Nak balik ke idak?
dah sah aku dah masok dlm kategori nak mampos lah ni
dah banyak ke duit
dah tak teringat ke kat utang piutang...
kang aku balik betol-betol..
mau esok dpt surat rasmi atas meja..hehehe

erm aku dah naik sasau dah ni...tapi aku TAKTAU ape pasal aku rase sasau nih..erm seb bek aku xmeroyan lagi kan...baru kui 1.18pm..tym lunch pon xabis lagi ha...seyes aku TAKTAu ape yg patut aku buat...erm nk setelkan case tu..ala2 blurr lah aku nk carik penyebab dia kn..lom dapat ilham gitew....pehtu ngan arini..asik lah user call [even bkn call aku..tp aku kene lah tempias tok pikirkan solution nye kn....] pasal setting utk print report dr system,..tah ape lah yg server tu nak aku pon xsure..ke Tuan nye dah lame xkasik makan daging ngan minom darah kot...hangen aku..tetiap bln wajib kene penyakit datang bulan....perangai tah pape jek server tu [ade ke patut salahkan server..bengong tol aku nih]

owh aku lupe..aku kene wat entry len..sbb dah dpt sumber baru..hehehe chow...jumpe kat next entry lak yeaa...tamat lah rapuan aku di sini

2 comments:

Miss Kenanga said...

bosan2 nok..p la kacao bos..kak wan...mana tahu ade gosip terkini...

blur42nd said...

hahaha ngok jek...smlm kak wan mood xbrape nk ok...maka xleh nak kaco...kang den kene sambar petir plak..hehehe

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...