Skip to main content

Zul Huzaimi & Family

Ok aku ni gigih sbb nak kasik membe-membe aku sekalian kenal kat artis ni..sbb bile aku citer..sume blurr xleh nk imagine macam mane muke si Zul Huzaimi ni...punye lah dia berlakon baguih kan..kalo watak jahat lah kn..kalo dia berlakin jadik baek..aku jadik pelik lak tengok..heheheh tp ape2 pon dia pelakon berbakat...

ekceli, aku bukan lah nak bercerita pasal kehebatan dia berlakon mau pon kekurangan pelakon ni..aku hanya mo gossip pasal family dia...anak dia ensem..heheh itu aja..dok cerita kat membe2 aku..semua dok blur..xleh nak imagine sape kah yg diperkatakan..aku lak bkn nye hengat kn dia berlakon citer ape...huhuhu :P seb baek kak ayu kenal dia...maka, xdelah aku syiok sndr sgt kn...mase balik klang umah makcik aku pon...mengalami mslh same...makcik ngan pakcik aku xdpt nak gambarkan..camnolah rupe pelakon tu..hehehe..mslh betol aku ni kan..mslh nk memahamkan org...kire aki nye skill bercerita mmg FAILED ok! xpe nnt aku g amik kursus communication skill..2la tym belajar dulu xmo focus..kan..kan kene carik kursus ni lagi...

yang aku nk citer..aku terkejot yg dia ni dah kawen...nmpk sgt xhupdate pasal dunia artis ni 100% kan..maybe aku hny dpt 15% tup pon yg penuh ngan kontroversi..opppsss kurang kan kontroversi mantapkan pretasi ok!

Comments

Mira Suhani said…
mmg btol la dia ni yg aku imaginekan...huhu dia berlakon cite dgn eman manan and fauziah nawi..yg last2 skali mak dia meninggal..time muda2 watak dia zul huzaimi bila dah matang sket watak dia dilakonkan oleh eman manan..kira aku kenal gak la dia ni..cumenye ko xleh baca gambaran dlm minda aku jek..hehe
amoi said…
aku baca entry ko ni baru aku tau dia dah kawen...ahahaha..aku pon tak mengikuti perkembangan semasa artis...

bini dia cun...anak dia comey...bini dia cam pengacara tv la...

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.