Tuesday, March 3, 2009

Zul Huzaimi & Family

Ok aku ni gigih sbb nak kasik membe-membe aku sekalian kenal kat artis ni..sbb bile aku citer..sume blurr xleh nk imagine macam mane muke si Zul Huzaimi ni...punye lah dia berlakon baguih kan..kalo watak jahat lah kn..kalo dia berlakin jadik baek..aku jadik pelik lak tengok..heheheh tp ape2 pon dia pelakon berbakat...

ekceli, aku bukan lah nak bercerita pasal kehebatan dia berlakon mau pon kekurangan pelakon ni..aku hanya mo gossip pasal family dia...anak dia ensem..heheh itu aja..dok cerita kat membe2 aku..semua dok blur..xleh nak imagine sape kah yg diperkatakan..aku lak bkn nye hengat kn dia berlakon citer ape...huhuhu :P seb baek kak ayu kenal dia...maka, xdelah aku syiok sndr sgt kn...mase balik klang umah makcik aku pon...mengalami mslh same...makcik ngan pakcik aku xdpt nak gambarkan..camnolah rupe pelakon tu..hehehe..mslh betol aku ni kan..mslh nk memahamkan org...kire aki nye skill bercerita mmg FAILED ok! xpe nnt aku g amik kursus communication skill..2la tym belajar dulu xmo focus..kan..kan kene carik kursus ni lagi...

yang aku nk citer..aku terkejot yg dia ni dah kawen...nmpk sgt xhupdate pasal dunia artis ni 100% kan..maybe aku hny dpt 15% tup pon yg penuh ngan kontroversi..opppsss kurang kan kontroversi mantapkan pretasi ok!

2 comments:

Mira Suhani said...

mmg btol la dia ni yg aku imaginekan...huhu dia berlakon cite dgn eman manan and fauziah nawi..yg last2 skali mak dia meninggal..time muda2 watak dia zul huzaimi bila dah matang sket watak dia dilakonkan oleh eman manan..kira aku kenal gak la dia ni..cumenye ko xleh baca gambaran dlm minda aku jek..hehe

amoi said...

aku baca entry ko ni baru aku tau dia dah kawen...ahahaha..aku pon tak mengikuti perkembangan semasa artis...

bini dia cun...anak dia comey...bini dia cam pengacara tv la...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...