Wednesday, April 8, 2009

Celcom oh Celcom!

Rutin aku tetiap bulan same mcm org len..iaitu cek segala jenis bill yg ade kan... oleh sebab arini dah pon melangkau ke 8hb April, maka dah patut aku cek bill celcom aku tu...tp....ape yg aku dpt tgk hny lah..bill yg bertarikh 3/3/09...mane bill bertarikh 3/4/09 lak? xkan lame sgt kot nak kuar..kalo surat tu mmg lah akan sampai lmbt..tp ni online statement ok! bukan ke sepatutnya on 3/4/09 dah kuar..paling2 lambat pon maybe 5/4/09..tapi ni dah 8/4/09 ok!

ni 3/3/09 nye statement lah...abai kan jek amount yg aku xbayor lagi tu..sbb mmg konsep aku...bayor 2 bulan sekali or 3 bln sekali..tgk kpd total amount yg kene bayorkan...kalo takat rm30..mmg mim alip las lah jawabnye aku nk bayor...

aku nak bayor bill nih...tp ngak tahu berapa total nye...kang duit ni dah tergune or terbayor lebih [aku yg sengsara lak]..alaling lah jawabnye yeaaaa...tunggu bulan depan pulerrrr gamak nye....

aritu problem password aku..sbb nye dah bape kali login tp mslh same..setiap kali nk login aku kene reset pwd dulu..ape ke hai nye kan..seb bek kali ni xyah....agaknye..customer service dia pon dah menyampah nak layan email dr aku...

hehehe dah le berpure-pure jadik bapak aku kan..almaklom lah...bill ni atas name pak aku...layan kan ajo lah.....& aku dpt rase kan org yg jawab soalan aku tu pon menyampah..sbb nye asik lah email dr aku..hehehee....

Nota kaki: tp depa melayan semua kerenah aku..sbb mereka tau.."Customer is owez right" & syabas kepada celcom sbb xhupdate lg statement aku bulan lepas.....hope celcom dpt meningkatkan prestasi depa....[jgn lupe kaji blk....motto celcom tu yeaaaaaa]

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...