Monday, April 27, 2009

Sarawak - Part 1

ni gamba lyza pose sambil surf depan butik carlorino..heheh geram aku..sbb hand bag aku nak tu ade..segan nak snap pic nye sbb sales gurl tu dok tgk..hahaha


salam uols,

aku selamat sampai sarawak kui 6.20pm sabtu lepas...flight delayed 15 min..coz suppose kul 4.20..tp 4.35pm baru lah berlepas..sbb nye dia smpai lmbt..hehehe 4.10pm smpai...pehtu teros berlepas blk..kental nye lah kan...

sampai jek..,.khatul&imran yg smpai tgh tu dah tgu ngan kawan dia si Azim..which akan menjadik tourist guide kami sabtu & ahad,..hehehehe

xde lah sosat kan..


tym nek flight aku ngan lyza selambe dok mane kitaorg nak dok...tanpa sedari rupernye...ade no tpt ddk cam bas kan..amik ko..seb bek tersedor bile org dok tgk2 no kan...hehehe ni lah no seat aku..layan kan tgk terbalik2

ok lah nnt citer yg ken aku smbung kemudian yeaaaa

4 comments:

Marvic said...

best tak jalan2 gi kuching? hehehehe

amoi said...

oh seronoknyeee jalan2..aku tak pernah sampai lagi sarawak...bila la nak sampai sana...huhu...

Queenin Murni said...

nampak tak wedges new gesign yg aku sebutkan itu?? last weekend aku pi cari kat jusco.. blom kuar lagi noks.. :(

blur42nd said...

marvic: seyes mmg best...sbb nye pg utk jln2 kan...

amoi:xpe...ko skodeng jek tiket air asia...plan date yg sesuwai...beli tiket..apply cuti...hehhee

murni: hahah ade....mmg cun ok! ahaks pt handbag yg aku nk lagi ok! hahahhaaa rege nye...mmg setaun aku puasa lah kn

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...