Thursday, April 30, 2009

Sarawak - Part 6 [Sampan@Waterfront]



Nek sampan kat waterfront utk ke kampung seberang [kalo xsilap i name kg tu Kg. Boyan].. kire nk ke My Village barok or kek lapis dayang salhah senang lah ngan ade nye sampan ni...

bak kate Khatul..ayah dia citer dulu seposen jek tambang nye...skrg ni 50sen.. memule Azim kate 20sen...so mlm first kami kat situ nek sampan murah lah kan...

& bile khatul ngan hubby nye nk g beli kek lapis....ade lah makcik dr Melaka jugak tny..dia citer lah yg dia xtau..& anak makcik tu kot tny...mereka 4org..pakcik sampan tu kate RM2..ke pelancong kene kelentong? hahahahaha lantakkan ajek....

selagi xkene RM2 sorang...xdelah melampau kan..hehehehe

Marvick kate dia xpenah naek...same lah mcm Azim..kalo xkerana kami..mmg dia pon xkan naek punye...ahhahaaa pape pon Marvick kene try lah..senang nk bgtau org rege nek sampan tu bape kn..ahaks

No comments:

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...