Skip to main content

Bowling Tournament

Name tournament..tp org yg hampeh cam aku ni pon sibok nak masuk ok!Lantakkan...aku pedulik ape kan! ade aku susah kan korang tok baling kan bola berat tu?

TAKDEK kan..so sila buat DEK jek ok!


actually, event ni dah berlepas..dah basi pon..khamis lepas...bertempat kat Cineleisure, Damansara... tapi aku cam baser lah..xsempat jek nk hupdate on time kan..kompem tergendala jek....sbb Tahapa Kemalasan aku masih lom surut lagi!

Malas plak ni citer meraban panjang-panjang..layan kan ajo gamba yeaaaa
MC yang lom sakit tekak...Enjoy Semua!!!

Kalo kenanga..bola yg terbang kan...tp yg ni plak...orang yg terbang...
Menang gaya ajolah yeaaaaaa
xdapat mememiliki piala ni..dpt amik gamba nye pon jadik lah


ragam2 orang disekeliling..xdapek lah aku nk snap semua kan....
almaklumlah aku kan PEMALAS!

aksi-aksi orang xteror maen...hahahahaa



kih kih kih...name penuh ok! cam dalam IC gitew...:P


kunun2 cabutan bertuah...kire bertuah dpt barangan or dpr bihun sajok...
larikkkk!!!!

sbb nye semua akan dpt cabutan....cume antara bihun ke lampu :P


xramai yg join..adelah lam 36 org jek!


ni semua pemenang....

yeay..kami menang yg GIANT punye...kami xkesah pon...xlarat nak bawak balik..letak jek lah kat pintu Pin Juction tu...kire sedekah lah tu :P

Nota kaki: Maju lah sukan utk kekuatan tangan sendiri! :)

Comments

mama tisya said…
mcm2 gelagat ye...mcm nk terbang je farul nk rasmikn bowling tu...hehehehe

gmbr akk 1 je ek terslit...ehehhehe
Marvic said…
aku pon x terror main gak..tapi mana gambar aku..hehehe
blur42nd said…
hehehe...nak lebih..kat blog sndr kan dah byk

alah marvic....kan ade seketui gamba ko tu

Popular posts from this blog

Vietnam (KUL-Hanoi-Danang- Hoi An - Mui Ne - HCMC - KUL)

Travel ke Vietnam ni dah nak setahun baru terhegeh-hegeh nak update kan. well, macam biasa, gambar dalam phone je uols, tu yang lambat nak proses. lepas tu aku memang malas super malas nak mengarang ayat.

percutian ke Vietnam ni takdelah rancang apa-apa, bila stress kerja mulalah tangan tu gatal kan. dan tanpa plan apa2, aku ajak DD beli tiket flight ke Hanoi and balik dr HCMC. ko mampu...gamble beli lepas tu baru lah nak plan. beli bulan dec kot travel on april/.kah kah..dan tak terpikir pon nak ke mana..yang aku tau misi utara ke selatan..itu sahaja. masa tu tic flight dalam RM500 utk returns.

dah masuk bulan 3 baru terhegeh2 nak plan..makanya, tak ckup hari plak, so, dari hanoi nak ke danang naik flight. sebab beli lambat dalam rm300 jugak lah kena... naik Vietnam airlines. layankan je.
tips utk penukaran duit:
- utk ke Hanoi, bawak USD je pon ok. semua tempat accept USD. sebab kalau kira, guna DONG boleh jadi rugi sket.
- Utk area tengah macam Danang, Mui Ne, dan lain2. better se…

No plat kereta di curi

aku penah cerita kisah ini yang jadi kat kawan aku masa 2010. tapi kalini, jadi pada aku pula. kejadian di parking rumah aku, motif tak dapat diketahui, tak fasal-fasal aku terpaksa ambil cuti, mujur cuti ganti ada lagi..sayanglah kan kalau EL ni.

Kejadian isnin pagi masa awal ogos yang lepas. dan masa yang tepat kehilangan tak perasan sebab dari sabtu tengahari aku tak keluar rumah sehingga isnin pagi nak pergi kerja. baru perasan dekat opis...hehehe dah lambat mana sempat nak telek kereta, tiba2 opismate aku tegur mana no plat...aduhai...satu kerja kan..tak memasal kena patah balik cari balai polis... dan buat report..

alhamdulillah lom ada apa2 lagi..entah apalah motif orang yang ambil no plat tu..tak memasal terbang rm60 utk both set.

dan diingatkan jangan lupa report kalau kejadian ni terjadi..atleast beringat perkara2 yang tak diingini berlaku.

Salam Ramadhan Kawan-kawan sekalian

Syukur alhamdulillah masih berkesempatan kita bertemu dengan ramadhan kali ini.

Payah jugak nak carik gambar yang gugurl alone..huhuhu semua nak gambar sekeluarga, sungguh tidak melambangkan ahkak yang single ni. Ok, thanks to mr.google dan thanks kepada pembuat gambar di atas.

Dikesempatan ini, saya dengan rendah diri memohon maaf di atas segala jenis keterlanjuran yang mengguris hati secara sengaja atau tidak. Semoga ibadah kita diberkati dan sentiasa dipertingkatkan.

Blog ini yang seakan terabai dek kesibukan tuan rumah yang tidak terkata. Semoga kesibukan ini ada terselit saham akhirat hendaknya.

Dan syukur sekali lagi kerana kerja migration data utk 139 cawangan semalaysia dari 139 db access kepada db centralize dengan 139 ragam. syabas kepada ahkaklorat ni. Semoga fasiliti baru ini memberi keselesaan serba banyak kepada pengguna.

Dan kepada rakan-rakan yang terasa diabaikan oleh ahkaklorat, sorry lah ye, sekarang ni masa yang ada memang akan dirujuk kepada katil di rumah sahaja…